Naim Süleyman oğluna büyük ayıp

Naim Süleyman oğluna büyük ayıp

Naim Süleyman oğluna büyük ayıp

Efsane halterci Naim Süleymanoğlu, 2017’de aramızdan ayrıldı. Japonya’daki kızı ortaya çıktı. Mirasçı sayısı 4’e yükseldi. Miras davasında ise skandal gerçeğe ulaşıldı. ‘Cep Herkülü’nün Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu’ndan kazandığı 13 madalyanın kayıp olduğu anlaşıldı.
Son dakika... Efsaneye büyük ayıp! Miras davasında ortaya çıktı
Dünya halterinin efsane ismi Naim Süleymanoğlu, 2017'de hayatını kaybetti. 'Cep Herkülü', özel hayatını gizli tutan bir isimdi. Ölümünün ardından kızları Sezin, Esin, Nilay gündeme geldi. Ancak Süleymanoğlu'nun Japon sevgilisinden de Zekai Mori (28) adında bir kızı daha olduğu belirlendi. Mori, DNA testiyle Süleymanoğlu'nun kızı olduğunu belgeledi. Mirastan pay istedi. Mirasın 4'e bölünmesine karar verildi.

Takvim gazetesinden Ali Oktay'ın haberine göre; miras davasıyla ortaya çıkan bir gerçek ise "Çok ayıp" dedirtti.


Son dakika... Efsaneye büyük ayıp Miras davasında ortaya çıktı
Sezin ve Esin kardeşlerin avukatı Aziz Demir, mahkemeye dilekçe verip, sporcunun kazandığı tüm madalyaların kızlarına verilmesini talep etti. Süleymanoğlu'nun kazandığı 3 olimpiyat madalyasının kardeşi Muharrem Süleymanoğlu'nda olduğu, diğer Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu'ndan kazandığı 13 madalyanın ise kayıp olduğu belirlendi. Süleymanoğlu'nun Büyükçekmece'deki evinde keşif yapılması istendi.


Son dakika... Efsaneye büyük ayıp Miras davasında ortaya çıktı
3'Ü BENDE AMA...


Muharrem Süleymanoğlu, mahkemeye ifade verdi. "3 olimpiyat madalyası bende. Ağabeyimin hayatını anlatan filmde kullanılması için yapım şirketine verdim. Diğer kayıp madalyaların nerede olduğunu bilmiyorum" dedi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.