Namık Kemal Üniversitesi 119 Personel Alımı

Namık Kemal Üniversitesi 119 Personel Alımı

Namık Kemal Üniversitesi 119 Personel Alımı

Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü bünyesine 119 sözleşmeli personel alınacak. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından yayınlanan ilana göre sözleşmeli personel alımı için başvurular 26 Ekim 2016 tarihinde başlayıp 9 Kasım 2016'da sona erecek. Personel alımı, sözlü sınavın ardından yapılacak.

Namık Kemal Üniversitesine 95 hemşire, 3 biyolog, 3 fizyoterapist, 9 sağlık teknikeri ve 9 diğer sağlık personeli olmak üzere toplam 119 sözleşmeli personel alınacak. Başvuruda bulunmak isteyen adayların 2014 KPSS B grubu puanının en az 50 olması gerekiyor. Ayrıca her pozisyon için ilan metninde en az lise mezunundan başlamak üzere farklı öğrenim şartları aranıyor. Bunların yanında başvuracak adayların 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmekte.

26 Ekim - 9 Kasım tarihleri arasında şahsen müracaat ile alınacak başvuruların ardından mülakata katılmaya hak kazananlar ve mülakat tarihleri kurumca açıklanacak. 2014 KPSS (B) puanlarına göre yapılacak sıralamayla, ilana sunulan kadronun iki kadar aday mülakata davet edilecek.

Namık Kemal Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanına ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.