NASA paylaştı! Güneş'in yanında uzay gemisi var

NASA paylaştı! Güneş'in yanında uzay gemisi var

NASA paylaştı! Güneş'in yanında uzay gemisi var

Dünya genelindeki en çok merak edilen gizemlerden biri olan uzaylılarla ilgili her geçen gün yeni bir dedikodu ortaya atılmaya devam ediyor. Şimdi de yaşam kaynağımız Güneş'in çevresinde bir adet uzay gemisi olduğu iddiaları ortaya atıldı!

 

Dünyanın en büyük gizemlerinden biri olan UFO'lar ve uzaylılar hakkında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

Aslında bunlara gelişme değil dedikodu desek daha doğru olacaktır. Çünkü herhangi resmi bir kurumdan net bir bilgi henüz yayınlanmadı.


Şimdi ortaya atılan iddialara göre Güneş'in yanında bir uzay gemisi bulunuyor. Bu iddianın sahibi ise UFO uzmanı Scott C Waring isimli kişi.

Waring yaptığı açıklamada, "NASA'nın yayınladığı Güneş fotoğraflarına bakarken, muhteşem bir orana sahip yeni cisim keşfettim." 

"Bu cisim doğal olamayacak kadar güzel bir simetriye sahip. Boyut olarak neredeyse Ay büyüklğünde. Güneş'in çevresinde daha önce bilinmeyen başka cisimlerde keşfettim. Belki bu uzay gemileri Güneş'i inceliyor." dedi.

Nesneyi yakından gören pilotlardan biri olan David Fravor ise, UFO kasetlerinin kayboldğunu ama bunun bilinmeyen adamlar yüzünden  değil, kasetlerin üzerine sürekli farklı kayıtların yapılması nedeniyle olduğunu belirtti.

Kaldırılan yasağın ardından donanma, görülen UFO detaylarını anlattı! 
Popular Mechanics isimli derginin yanınladıklarına göre, 2004 yılında ortaya çıkan UFO görüntüleriyle ilgili donanmadan açıklama geldi.

Ortaya çıkanlara göre olayların ardından kim olduğu bilinmeyen kişilerin keydedilen verileri topladığını açıklandı.
2004 yılının Kasım ayında, Güney Kaliforniya Sahili'nden yaklaşık olarak 150 kilometre uzakta donanma kruvazörü, gökyüzündeki bir cisimden yayılan radar sinyalleri tespit etmişti. Bu sinyaller bilinen herhangi bir uçağın siyanlleriyle eşleşmedi.

Donanma tarafından yollanan bir savaş uçağı bu nesnenin görüntüsünü çekmeyi başarmıştı.


2017 yılında bu görüntülerin yayın yasağı kaldırıldı. Şimdi de o sırada yaşanan gelişmeler bir bir ortaya çıkmaya başladı.

80.000 fit ile 30.000 fit arasında gezinen cismin fosforlu bir ışıltısı olduğu belirtiliyor.


Gemideki dürbünlerden biriyle nesneye bakan Gary Voorhis, nesnenin çeşitli yönlere doğru döndüğünü, radyo sinyallerinin kaydedilmesinden kısa bir süre sonra iki kişinin helikopter ile gelip, veri kayıtlarının değiştirilmesi gerektiğini söylediklerini belirtti.

Havacılık teknisyeni olan Patrick Hughes, komutanının ve iki bilinmeyen adamın, sabit diskleri değiştirmesini istediklerini iddia ett

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.