Nevşehir Hacıbektaş SYDV Alım İlanı

Nevşehir Hacıbektaş SYDV Alım İlanı

Nevşehir Hacıbektaş SYDV Alım İlanı

2 (İki) kişi Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı Son Başvuru : 22.07.2018
İl NEVŞEHİR İlçe HACIBEKTAŞ Alınacak Sayı 2
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - ) Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek 
- -Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmak. -Fen ve Edebiyat Fakültesinin Sosyoloji, Psikoloji, Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinden mezun olmak. -Sağlık Bilimler Fakültesinin Sosyal Hizmetler Bölümü mezunu olmak. -Eğitim Fakültesinin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü mezunu olmak 
- Alınacak alanın tümünde Yüksek Lisans, YDS ve benzeri dil sınavları sonucu, alanı ile ilgili sertifikalar ve iş deneyimi olanlar, işe almada öncelikli olarak değerlendirilecektir. 
- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- Sosyal Yardım İnceleme Görevi için: 1) Başvuru tarihinden 1 yıl önce itibariyle Hacıbektaş sınırları içinde ikamet etmeli. 2) En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak. 3) Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek 4) Sosyal İletişim becerisine sahip olmak, kendini iyi ifade edebilmek, öğrenmeye ve sürekli gelişime açık olma ve disiplinli çalışma alışkanlığına sahip olmak. 5) Kömür ve gıda dağıtımı vb. saha görevlerinde de bulunacağından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile özrü bulunmamak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.