Noter Katibi Alımı İlanı

Noter Katibi Alımı İlanı

Noter Katibi Alımı İlanı

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla ilanlar yayımlandı ve 3 şehre en az lise mezunu adaylar arasından noter katibi alımı yapılacağı bildirildi. Farklı şehirlerdeki noterlere yapılan büro memuru alımında başvuru detayları haberimizde. 

İLANLAR İŞKUR 'DA YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanan ilanlarda Konya , İstanbul ve Antalya 'da bulunan noterlerde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı bildirildi. İŞKUR 'da yayımlanan ilanlar şu şekilde;

1_1996.png

NOTER KATİBİ KADROSUNA ALIM

Büro memuru olarak yayımlanan ilanlada adaylar Kartal 15. Noterliği, Konya 8. Noterliği ve Antalya 19. Noterliği bünyesinde çalıştırılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti olan vatandaşlar arasından yapılacak alımda adayların 18 yaşını doldurmuş olması şartı aranmaktadır. Diksiyonu düzgün olan, bilgisayar kullanabilen , yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olan adaylar arasından yapılacak alımda başvuru şekli şu şekilde;

BAŞVURU ŞEKLİ

En az lise mezunu adaylar arasından KPSS şartı olmadan yapılan personel alımlarında başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Noter katibi alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları takip ederek başvurusunu İŞKUR üzerinden yapması gerekmektedir. 

1. Öncelikle aşağıdaki linke tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Açılan sayfada İŞ ARAYAN kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. İŞKUR üyeliğiniz yoksa e devlet şifrenizle de giriş yapabilirsiniz.

3. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır. Bu ekranda gösterildiği gibi İŞ İLANLARI kısmını tıklayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.