NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE 1500 MEMUR ALIMI ŞARTLARI

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE 1500 MEMUR ALIMI ŞARTLARI

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE 1500 MEMUR ALIMI ŞARTLARI BELLİ OLDU

Resmi Gazete 'nin 23 Mart 2017 tarih ve 30016 sayısı yayınlandı.

MEMUR ADAYLARINA MÜJDE

Yayınlanan resmi bilgiye göre İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında yer alan Nüfus Müdürlüklerine alınacak olan 1500 sözleşmeli personel şartları belli oldu.

Ağbal, "Maliye Bakanlığı olarak artan talep karşısında İçişleri Bakanlığımıza bin 500 kadar sözleşmeli personel desteği kararı aldık. İkinci bir husus olarak da mevcut personelin fazla mesai yapma ihtiyacı ortaya çıktı. Söz konusu personele fazla mesai ücreti ödenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı çalışması yaptık. Sorunların çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz." açıklamasını yapmıştı

VE RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

Resmi Gazete de 2017/9968 Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar yer aldı.

İŞTE O DÜZENLEME:

 2017/9968 Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar 

Bu Esaslara ekli 3 sayılı cetvelde unvanları belirtilen sözleşmeli personel pozisyonlarına KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun on katına kadar aday arasından ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yapılacak yazılı ve/veya sözlü sınav başarısı sırasına göre yapılacak yerleştirme, yöntemlerinden herhangi biri ile sözleşmeli personel istihdam edebilirler.

1500 MEMUR ALIMI ŞARTLARI 10 KAT ADAY ÇAĞIRALACAK VE SÖZLÜYLE YAPILACAK. İLAN AÇIKLANDIĞI ANDA HABERLEŞTİRECEĞİZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum