NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE BİN 500 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE BİN 500 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

Maliye Bakanı Naci Ağbal Gündeme İlişkin Önemli Açıklamalarda Bulundu. Ağbal 'ın yaptığı açıklamaya göre 2017 yılında İlçe Nüfus Müdürlüklerine 1500 sözleşmeli personel alımı yapılacak,

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nde yapılan görüşmelerde Milletvekillerinden gelen sorulara cevap verdi. Yaptığı açıklama kamuda çalışmak isteyen memur adaylarına BÜYÜK MÜJDE GELDİ!

Ağbal Nüfus müdürlüklerindeki yoğunluğa dikkat çekerken; Yeni kimlik kartları çıkarılmaya başlandığı için yoğun yaşandığını vurguladı. Ağbal, "Maliye Bakanlığı olarak artan talep karşısında İçişleri Bakanlığımıza bin 500 kadar sözleşmeli personel desteği kararı aldık. İkinci bir husus olarak da mevcut personelin fazla mesai yapma ihtiyacı ortaya çıktı. Söz konusu personele fazla mesai ücreti ödenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı çalışması yaptık. Sorunların çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz." diyerek müjdeyi verdi.

Yapılan açıklama sonrasında Nüfus Müdürlükleri için kısa bir sürede ilanların yayınlanması beklenirken Nüfus Müdürlükleri 1500 sözleşmeli personel alım ilanı yayınlandığı zaman sitemizden duyurulacaktır. Bizi izlemeye devam ediniz.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu 3 Bin 890 Personel Alım İlanı Yayımlandı! DEV ALIM İANINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ​

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.