O evde bir mektup bulundu. İşte korkunç olayın nedeni!

O evde bir mektup bulundu. İşte korkunç olayın nedeni!

O evde bir mektup bulundu. İşte korkunç olayın nedeni!

Antalya'da anne baba ve iki küçük çocuğun öldüğü korkunç olay ile ilgili flaş gelişme! O evde bir mektup bulundu. İşte korkunç olayın nedeni!

Antalya'da anne baba ve iki küçük çocuğun öldüğü korkunç olayın sır perdesi aralanıyor. Siyanürle öldükleri düşünülen ailenin yaşadığı evde baba Selim Simşek'in bıraktığı 2 sayfalık mektup bulundu. Baba Şimşek'in mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor. Babanın, “Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz" ifadelerini kullandığı iddia ediliyor. Cinayet Büro ekiplerinin incelediği olayda Baba Şimşek'in önce eşi ve çocuklarını öldürdüğü daha sonra da hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor. 

 

Türkiye, İstanbul-Fatih’teki Yetişkin kardeşlerin ‘toplu ölümü’nün şokunu atlatmadan benzer bir haber Antalya’dan geldi.

BABA, ANNE VE İKİ ÇOCUĞUN CESEDİ BULUNDU

Antalya’da gece saatlerinde aldığı ihbar üzerine bir eve giren polis, Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek (38) ile çocukları Ceren (9) ve Ali Çınar Şimşek’in (5) cansız bedenleri ile karşılaştı. Eve giren polis ve sağlık ekibi ile site yöneticisinin rahatsızlanması üzerine evde siyanür olabileceği ihtimali ile bina boşaltıldı ve olay yerine Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri çağrıldı.


Foto: DHA Şimşek ailesinin ölü bulunduğu 8. kattaki ev böyle görüntülendi.

‘YAPACAK BİR ŞEYİM YOK’

Ekiplerin evde yaptığı incelemede baba Selim Simşek’in bıraktığı bir mektup bulundu. Mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazan baba Şimşek’in, “Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz” ifadelerini kullandığı iddia ediliyor.

KİRASINI ÖDEYEMİYORDU
Mektubunda maddi sıkıntılarından bahseden baba Selim Şimşek’in işsiz olduğu, çevresine borçlandığı, uzun süredir ev kirası ve apartman aidatı gibi giderlerini de ödeyemeyen babanın bu nedenle bunalımda olduğu öğrenildi.

Binada oturanlar siyanür şüphesi ile tahliye edildi.

EŞİ ÇOCUKLARINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
Antalya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekiplerinin incelediği olayda Baba Şimşek’in önce eşi ve çocuklarını öldürdüğü daha sonra da hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

EVDE SİYANÜR BULGUSU

AFAD’a bağlı Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ve olay yeri inceleme ekiplerinin dairede yaptığı incelemede siyanür bulgusuna rastlandı. Şimşek ailesinin cenazeleri inceleme tamamlandıktan sonra otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.