O ilde okulların açılması uzatıldı

O ilde okulların açılması uzatıldı

VALİLİK DUYURDU! EGE'NİN O İLİNDEKİ İKİ İLÇESİNDE YARIYIL TATİLİ UZATILDI!

Manisa Valiliği'nden alınan bilgilere göre Manisa'da meydana gelen depremler nedeniyle Akhisar ve Kırkağaç'ta yarıyıl tatilinin uzadığını duyurdu. Valilikten gelen açıklamada "Meydana gelen depremler nedeniyle Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde 10.02.2020 tarihine kadar eğitim-öğretim faaliyetlerine ara verilmiştir." denildi.
Manisa'da son zamanlarda meydana gelen depremler nedeniyle Manisa Valiliği'nden açıklama geldi. Manisa Valiliği'nden alınan bilgilere göre depremler nedeniyle Akhisar ve Kırkağaç'ta yarıyıl tatilinin uzatıldığı bildirildi.

YARIYIL TATİLİ UZATILDI
Valilikten yapılan açıklamada, 22 Ocak'ta merkez üssü Akhisar ilçesi olan 5,4 büyüklüğündeki deprem ve 28 Ocak'ta merkez üssü Kırkağaç ilçesi olan 4,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle her iki ilçede 274 binada ağır hasar oluştuğu hatırlatılarak, şunlar belirtildi: "Meydana gelen depremler nedeniyle Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde 10.02.2020 tarihine kadar eğitim-öğretim faaliyetlerine ara verilmiştir."

Akhisar ilçesinde 22 Ocak'ta 5,4 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, 28 Ocak'ta merkez üssü Akhisar olan 4,7, Kırkağaç olan 4,8 ve 4,1 büyüklüğünde depremler yaşanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.