O sapıkla ilgili şok iddia! Öldü mü?

O sapıkla ilgili şok iddia! Öldü mü?

Adana’da 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmişti! O sapıkla ilgili şok iddia! Öldü mü?

Adana’da sokak düğünü sırasında 4 yaşındaki kıza tecavüz eden sapık Sedat K. ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Dün sosyal medya’da çalkalanan ve cezaevinde öldürüldüğü iddia edilen Sedat. K. ile ilgili iddiaları doğrulayan bir açıklama yapılmadı.

11 Şubatta alkollü şekilde komşunun sokak düğününde davetli olmadığı halde giden zanlı odada uyuyan 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ederken komşuları tarafından yakalanıp linç edilmek istenirken kaçan zanlıyı polisler çıplak halde yolda yakalamıştı.

Karakola ve sağlık kontrolüne üzerine çarşaf sarılıp götürülen sapık ile ilgili son dakika iddia ortaya atıldı. Güvenlik gerekçesinden dolayı hangi cezaevine gönderildiği açıklanmayan zanlının dün cezaevinde öldürüldüğü veyahut öldüğü iddia edildi.

Sosyal medya’da gündem olan bu haberin doğruluğu henüz yetkililer tarafından açıklanmadı. Diğer bir iddia ise tecavüze uğrayan 4 yaşındaki kızın öldüğü haberleri. Sosyal medyada yayılan yeni haberlere göre tacizci Sedat K. tarafından tecavüze uğrayan 4 yaşındaki kız çocuğunun öldüğü. Fakat resmi kurumlardan bu konuyu doğrulayan herhangi bir bilgi yok.

Adana’da 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ederken yakalanan ve mahalleli tarafından linç edilirken çıplak halde kaçan sapık Sedat K. ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.


Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1919 Sokak’ta iddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi tarafından bir odada uyutulan 3 yaşındaki kız çocuğunu gören Sedat K., iddiaya göre odaya girip, kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkardı.


Bu sırada düğündeki davetlilerinden bir kişi, tuvaleti gitmek için eve girdiğinde, Sedat K.’yı üzeri çıplak halde küçük kızın yanında gördü. Evin önünden duran tuğlayı alıp, tekrar eve giren davetli, Sedat K.’ya saldırdı.

 MEMUR PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE sadece bir kez GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.