O Ses Türkiye 2020 kadrosu ayrıldı

O Ses Türkiye 2020 kadrosu ayrıldı

O SES TÜRKİYE'DE FLAŞ AYRILIK!

O Ses Türkiye’de flaş ayrılık! Ünlü isim sosyal medya hesabından duyurdu
Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'O Ses Türkiye'de jüri üyelerinde değişilik olacağını açıklamıştı. Ilıcalı'nın açıklamasının ardından kimin veda edeceği merak konusu olmuştu. Ünlü isim sosyal medya hesabından 'O Ses Türkiye'den ayrıldığını duyurdu. 

 
Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘O Ses Türkiye’de jüri üyelerinde değişilik yapılacağını açıklamıştı. Ilıcalı’nın açıklamasının ardından kimin veda edeceği merak konusu olurken, Seda Sayan’dan ayrılık paylaşımı geldi. Ünlü şarkıcı Seda Sayan sosyal medya hesabından çok yorulduğunu ve yarılmadan ayrıldığını duyurdu.

SEDA SAYAN O SES TÜRKİYE’DEN JÜRİLİĞİNDEN AYRILDI
O Ses Türkiye’den ayrılan ismin Seda Sayan olduğu, fanlarıyla yaptığı yazışmalarla gece yarısı ortaya çıktı. Konuşmaların photoshop olma ihtimalini göz önünde bulunduran Temiz Magazin’den Seyhan Erdağ, Sayan ile iletişime geçti ve iddialarını doğru olup olmadığını sordu. Konu hakkında ilk açıklamasını yapan başarılı şarkıcı Seda Sayan, “Seyhancığım, bana ‘O Ses’e devam mı?’ diye soruldu. Ben Mart’ta zaten el sıkıştım, Yemekteyiz’e, O Ses Türkiye bitti” dedi.

 

 
‘ÇOK YORULDUM’
Hem Yemekteyiz hem de O Ses Türkiye’de ekranlarda gördüğümüz Sayan yorulduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Hakikaten çok yoruldum, hatırlasana geçen sezonu, hatırla nasıl agresiftim, hem O Ses, hem Yemekteyiz, hem konserler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.