O Ses Türkiye'de şampiyon kim olmalıydı?

O Ses Türkiye'de şampiyon kim olmalıydı?

O Ses Türkiye'de şampiyon kim olmalıydı?

O Ses Türkiye'nin şampiyonu sonunda belli oldu. 2020 O Ses Türkiye şampiyonu halk oylamasıyla belirlendi, Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran yeni 'O Ses'imiz seçildi. Peki O Ses Türkiye'de bu sezon birinci olmayı kim hak ediyordu sizce? O Ses Türkiye'de şampiyon kim olmalıydı?

 

Beyazıt Öztürk, Hadise, Seda Sayan ve Murat Boz... Geçen yıl O Ses Türkiye jürisine Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan transfer olduğunda hepimiz pozitif anlamda şaşırmıştık.
Kağıt üstünde bile imkânsızdı
Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe'nin yerini alan Beyazıt Öztürk ile Seda Sayan'ın O Ses jürisinde başarısız olmaları kağıt üzerinde zaten imkânsızdı. Çünkü televizyon matematiğini biliyor ikisi de.
Geçen sezonki uyum devam etti
Ama gerek Sayan'ın gerekse Öztürk'ün beklenilenin de ötesinde sıcak ve eğlenceli olmaları, ortaya şahane bir jüri uyumunu çıkardı. Ve aynı uyum bu sezonda da devam etti.
Daha da iddialı sesler dinliyoruz
O Ses Türkiye jürisinde yaşanan bu aşırı komik, aşırı eğlenceli hal, programın geneline de yansıdı. Programın ilk yayınlandığı günden itibaren çok sayıda yetenekli ses dinliyoruz. Ama son iki sezondur daha da iddialı yarışmacılarla karşılaşıyoruz.
Finale kalan isimler...
.Bu sezon finale kalan isimlere bakalım mesela. Beyazıt Öztürk'ün takımından Soner Kip ve Uygar Erdoğan, Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran, Hadise'nin takımından Biran Ceren Dörter ve Eyüp Sultan Aylar, Murat Boz'un takımından ise Turgut Çıngı kaldı finale.
Seda Sayan'ın başarısı tescillendi
Hadise ve Beyazıt Öztürk'ün 2'şer finalistine ek olarak Seda Sayan ve Murat Boz bir finalistle finale kaldı. Ama kazanan Alkan Dalgakıran gibi güçlü bir yarışmacısı sayesinde Seda Sayan oldu. Seda Sayan, O Ses'teki başarısını tescillemiş oldu Dalgakıran'ın şampiyonluğuyla.
Rock kontenjanı boştaydı
Benim için sürprizsiz bir final gerçekleşti açıkçası. Alkan Dalgakıran'ın ses rengi ve rock kontenjanının epeydir boşta kalması gibi seçeneklerden ötürü beklediğim bir şampiyonlukla karşılaştım.
Biran Ceren Dörter şampiyon olmayı hak etmedi mi?
Ama finalde Alkan Dalgakıran'ın karşısında bu sezona damga vuran Hadise'nin takımından Biran Ceren Dörter'i beklerdim açıkçası. Finaldeki tek kadın yarışmacı olan Dörter, bütün performanslarında döktürdü sezon boyunca. Bence Biran Ceren Dörter, bu yılın şampiyonu, Alkan Dalgakıran da ikinci olmalıydı.
Düellolar biraz fazla hızlı geçiliyor
 renginden, vokaline kusursuz bir performans ortaya koyan Biran Ceren Dörter, benim gönlümün birincisi, en kötü ikincisi olmayı başardı. Ancak programın son dönemde yarı final dönemi biraz fazla hızlı geçiliyor sanki. Ne dersiniz?

SeÇim aşaması aşırı heyecanlı, evet, ama...Yani eskiden yarışmacıların takımlara alınma süreci yine uzundu ama düello-çeyrek final anları daha uzun geçiyordu. Şimdi ise takıma alınma süreçleri uzadı (ki programın en heyecan verici kısmı elbette burası) fakat bu kez de seçilen isimlerin performanslarını ortaya koyacakları 'zaman' azaldı.
Eylül ayında başlasın mesela...
Eylül ayında başlasın mesela...Ben açıkçası finalistlerin kendilerini gösterseler de yeni değişiklikten ötürü yeterince seyirciyle buluşamadıklarından yana Molatik'im. Keşke düellolar da daha uzun gerçekleşse. O Ses Türkiye yerini Survivor heyecanına bıraktı. Seneye O Ses Türkiye ekim yerine eylülde başlasın diyenler online'sa, sesimizi duyuralım isterim...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.