ÖCALAN SON GÜNLERİNİ YAŞIYOR

ÖCALAN SON GÜNLERİNİ YAŞIYOR

ÖCALAN SON GÜNLERİNİ YAŞIYOR

Abdullah Öcalan İmralı’da HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile görüşerek vasiyetini açıkladı. Abdullah Öcalan’ın vasiyetinde neler yazıyor. Neler talep ediyor? Vasiyeti yerine getirilecek mi? İşte detayları. HDP heyetinde bulunan ve Öcalan ile görüşmelerde bulunan milletvekili Sırrı Süreyya Önder, canlı yayında Öcalan’ın mezar taşına yazdırmak istediği cümleyi açıkladı.

Abdullah Öcalan ile İmralı’da kritik bir görüşme yapan HDP vekili Sırrı Süreyya Önder IŞİD kuşatmasındaki Kobani krizi ile zor günler yaşayan çözüm sürecinde gelinen noktayı anlattı. Cnn Türk ekranlarında Cüneyt Özdemir’in sorularını yanıtlayan Önder İmralı’daki kritik görüşmeden çarpıcı notlar aktardı Önder, ayrıca Öcalan’ın vasiyetine ilişkin, “Ciddiyetsiz ve spekülasyona açık açıklamalar yapıyorlar.

Hep ne aldı ne verdi tartışması yapıyorlar. Sayın Öcalan bir vasiyet olarak söyledi: ‘Kimseyi aldatmam ve aldatılmam. Bunu vasiyet olarak söyledi. Bir gün ölürsem mezar taşıma bu cümle yazılsın istedi.” ifadelerini kullandı. Önder, ayrıca Öcalan’ın vasiyetine ilişkin, “Ciddiyetsiz ve spekülasyona açık açıklamalar yapıyorlar. Hep ne aldı ne verdi tartışması yapıyorlar. Sayın Öcalan bir vasiyet olarak söyledi: ‘Kimseyi aldatmam ve aldatılmam.’ Bunu vasiyet olarak söyledi. Bir gün ölürsem mezar taşıma bu cümle yazılsın istedi.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.