Öğretmen mutfakta iki öğrencisiyle...

Öğretmen mutfakta iki öğrencisiyle...

Öğretmen mutfakta iki öğrencisiyle...

33 yaşındaki evli ve iki çocuk annesi öğretmen, 16 ve 18 yaşlarındaki iki öğrencisiyle ilişkiye girdi.

 

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Lynne Burge, Fort Worth yakınlarındaki Muenster Lisesi'nde öğretmen olarak çalışıyordu.

Evli ve iki çocuk annesi olan Lynne, mutfak sanatları eğitmeni olarak görev yapıyordu.


33 yaşındaki öğretmenin, 16 ve 18 yaşındaki iki öğrencisine Snapchat uygulaması üzeridnen çıplak fotoğraflarını gönderdiği ve iki öğrencisiyle de ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Olayın ortaya çıkmasıyla tutuklanan kadının mahkemesi dün görüldü. Lynne Burge, ilişki sırasında alkollü olduğunu ve yaşananları hatırlamadığını ileri sürdü.
16 yaşındaki öğrenci, öğretmeniyle Snapchat'te konuşup fotoğraf alışverişi yaptıktan sonra yakınlaştıklarını ve beraber öğretmenin arabasıyla gezip alkol aldıklarını söyledi.
İsmi açıklanmayan öğrenci, daha sonra öğretmenin evine gittiklerini ve evin mutfağında ilişkiye girdiklerini açıkladı. Öğrenci daha sonra Lynne'in çocuğunun odasında uyuyakaldığını söyledi.


Öğretmenin ilişkiye girdiği 18 yaşındaki öğrenci ise, Lynne Burge'nin doğum gününde ilişkiye girdiklerini itiraf etti. Olayın 2018 yılında gerçekleştiği bildirildi.

Sapık öğretmen Lynne Burge, öğrencilerin ikisiyle de ilişkiye girdiği hatırlamadığını çünkü iki seferde de sarhoş olduğunu ileri sürdü.


Lynne Burge, 40 yıla kadar ceza alabilirdi ancak beş yıl denetimli serbestlik cezasına ve 5 bin dolar ödemeye mahkum edildi.

Öğretmenin adının, seks suçlusu olarak kayıtlara geçmeyecek olsa da öğretmenlik lisansını kaybettiği bildirildi.


Evli ve iki çocuk annesi Lynne, yaşananlardan ötürü büyük utanç duyduğunu ve o olayların ortaya çıkmasından beri bir damla bile alkol tüketmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.