Öğretmenler Semineri İstediği Okuldan Alabilecek Yazısı

Öğretmenler Semineri İstediği Okuldan Alabilecek Yazısı

Öğretmenler Semineri İstediği Okuldan Alabilecek Yazısı

MEB tarafından öğretmenlerin istedikleri ilde seminer görevini yapamayacaklarına ilişkin açıklamanın ardından , bazı öğretmenlerin istedikleri okulda seminer yapabileceklerine ilişkin MEM yazısının Elazığ MEM tarafından kurumlara gönderildiği ortaya çıktı. Yazıda il emrindeki öğretmenlerin istedikleri okulda seminer yapabileceklerine vurgu yapılıyor.


Bir Öğretmen arkadaşımızın sitemize gönderdiği mesaj: Bu yazı Sadece Elazığ il sınırları için geçerliymiş. Köy ve ilçede olanlar Elazığ merkezde alabilecekler semineri... MEB'e göre 2017 Eylül seminerini herkes kendi okulundan alacak. Aşağıdaki İlçe Mem'in yazısı kafaları karıştırdı. Bu yazının altında ise MEB'in resmi açıklaması var.

 Burada öğretmenlerin il emrinden bahsedilmektedir. Ancak yazılan ibarede İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrinde olan öğretmenler ibaresi kullanılmıştır. Öğretmenlerin tümünün il mem emrinde olduğu düşünüldüğünde teknik bir ayrıntının ortaya çıktığı gözükmekte olup, yazıdan anlaşılacak olan şudur:
Herhangi bir okulda görev yapmayan ve İl MEM emrinde olan öğretmenleri kapsamaktadır...Dolayısı ile bakanlık emri ile bir çelişki kapsamamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.