Öğretmenlere %50 İndirim Yapılacak

Öğretmenlere %50 İndirim Yapılacak

Öğretmenlere %50 İndirim Yapılacak

Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü’nce 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı resmi okullar ve MEB tarafından onaylanmış özel okullar ile Yüksek Eğitim Kurumlarında hizmet veren tüm öğretmenlere, anahat ve yüksek hızlı trenlerde geçerli olmak üzere 24 - 30 Kasım tarihleri arasında, bir hafta süreyle tam bilet ücreti üzerinden yüzde 50 indirimli "Öğretmenler Günü Kampanyası" düzenlendi.

 Türk Hava Yollarından Öğretmenlere İndirim 1 Kasım 2016 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında öğretmenler için THY iç hat seferlerinde, Hopa seferlerinde ve Anadolu Jet seferlerinde %25 indirim uygulanacak.

 İç hat öğretmen indiriminden Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu bünyesinde görev yapan öğretim üyeleri aileleriyle birlikte faydalanabiliyorlar. 

Biletleme dönemi: 1 Kasım 2016 - 31 Mart 2017 Seyahat dönemi: 1 Kasım 2016 - 31 Mart 2017 Kampanya koşulları: *İç hat öğretmen indirimi sadece Türk Hava Yolları satış ofislerinde düzenlenen biletlerde geçerlidir.

 *Kampanya tarihinden önce biletleri düzenlenmiş yolcular da iç hat öğretmen indirimden faydalanabilirler. *İç hat öğretmen indiriminden aynı rezervasyondaki aynı soyadlı en fazla 4 yolcu faydalanabilir.

 *Çift soyadına sahip yolcular, rezervasyon sırasında soyadı bölümüne beraber seyahat edecekleri ailesine ait soyadını girerek indirimden yararlanabilirler. 

*Codeshare (ortak) uçuşlarda, Kıbrıs Ercan seferlerinde, açık biletlerde ve promosyon sınıflarında iç hat öğretmen indirimi geçerli değildir. *İç hat öğretmen indirimi diğer indirimlerle birleştirilemez. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.