ÖĞRETMENLERE ÇOK GÜZEL MÜJDE

ÖĞRETMENLERE ÇOK GÜZEL MÜJDE

ÖĞRETMENLERE ÇOK GÜZEL MÜJDE

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) internet sitesinde yayınlanan haberde, Sinema Salon Yatırımcıları Derneği (SİSAYDER) ile MEB arasında protokol imzalandığı duyuruldu.

İmzalanan protokol kapsamında MEB bünyesinde çalışan öğretmenler, SİSAYDER üyesi sinema salonlarının belirlediği en düşük fiyat tarifesi üzerinden bilet alabilecek. Kampanyaya MEB bünyesinde çalışan öğretmenlerin yanı sıra emekli öğretmenler de dahil olacak.Sinema Salon Yatırımcıları Derneğinin (SİSAYDER) "MEB Öğretmenlerimiz Kampanyası" adıyla kendi internet sitesinde de yayınladığı kampanyaya yurt genelinde pek çok sinema salonu dahil.

Kampanyaya katılan sinema şirketleri arasında Avşar Sinemaları, Büyülüfener Sinemaları, Prestij Sinemaları, İstanbul Capitol Sinemaları, Site Sinemaları, Ankara Arcadium Sinemaları, Cinemarine, Özdilek Sinemaları, Antalya Aksin Sinemaları, Trabzon Royal Sinemaları, Torunlar Sinemaları, Kayseri Kasseria Sinemaları ve Fethiye Hayal Sineması bulunuyor.Ayrıca kampanya kapsamında, bakanlık tarafından uygun görülen eğitim amaçlı toplu film gösterimlerinde, öğrencileriyle birlikte filmi takip eden öğretmenlerden herhangi bir ücret alınmayacak.

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Semih Aktekin, sinema filmlerinin insan ve hayata dair çok önemli şeyler öğreten ürünler olduğunu ve sinema yapımcılarının da bu anlamda öğretmen sayılabileceklerini belirtti.Kaynak: Öğretmenler sinema biletlerini indirimli alacak 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.