Öğretmenlere müjde üstüne müjde!

Öğretmenlere müjde üstüne müjde!

Öğretmenlere müjde üstüne müjde!

1. Alan Değişikliği konusunda MEB hummalı bir çalışma yapıyor. Çok kısa sürede alan değişikliğinin olması muhtemel.

2. Şuan başvuruları alınan eş özrü atamalarında Bakanlık kimseyi mağdur etmeyecek bir planlama düşünüyor. Nihayetinde eş özrü atamalarında kimse mağdur edilmeyecek. Planlar arasında il emri uygulaması da var.


ÖĞRETMEN HABERLERİ GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN
3. Şube Müdürü atamaları Ekim ya da Kasım gibi gerçekleştirilecek. İlk etapta 500 yeni şube müdürü ataması için duyuruya çıkılacak. Yeni yazılı ve sözlü sınav yapıldıktan sonra aritmetik olarak şube müdürlerinin dağıtımı yapılarak atama gerçekleştirilecek.

4. Sözleşmeli öğretmenlerin eş özrü ataması konusunda da çalışmalar sona gelmiş durumda. İkisi de sözleşmeli öğretmen olan öğretmenlerin ataması en çok ihtiyaç olan ilde buluşacak şekilde gerçekleştirilecek.

5. Öğretmenlerin 10 Bin ek atama talebi için Maliye Bakanlığı'na yazı yazılmış. Onay çıktığı anda 10 Bin öğretmen ataması daha yapılacak. Atamaların kamuoyunu rahatlatması bekleniyor...

6. İkinci il içi ve il dışı yer değiştirmeler için norm kadrolar ışığında çalışma yapıldığı belirtiliyor. Atamaların yapılması ihtimali çok yüksek. Bu konuda da ayrıntılı haber geldiğinde sizinle paylaşacağız.

7. İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, yönetici görevlendirilmelerinde yaşanan problemlerden haberdar ve yakından takip ediyor. Önümüzdeki günlerde bu sorunun çözülmesi için adım atılması an meselesi.. Memurkamuda


İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'nun öğretmenlerin yaşadığı sorunların hepsinden haberdar olup, bu sorunların çözülmesinde çok hassas davrandığını,gerçekten öğretmen dostu olduğunu peşinen belirtmemiz lazım. Çok sıcak ve samimi görüşleri nedeniyle gerçekten öğretmenlerin ihtiyaç duyduğu bir idareci olduğunu da gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.