. Olayla ilgili yeni gelişme yaşandı

. Olayla ilgili yeni gelişme yaşandı

İnternetten tanıştığı adama kaçmıştı, stüdyoda eşi boşanmak istemediğini söyleyerek 'dön' diye yalvarmıştı... Olayla ilgili yeni gelişme yaşandı

Esra Erol, internette tanıştığı adama kaçan ve evli olmadığını söyleyen kadına ateş püskürdü. Erol, "Kendisini bekar olarak tanıtmış. Böylesine büyük yalanları küçültüp de söylüyorsunuz. Bunların ortaya çıkmaması mümkün değil" sözleriyle genç kadına tepki gösterdi.

'Esra Erol'da' programına katılan 23 yaşındaki Recep Özsoy, karısı Hülya Özsoy'un internetten tanıştığı Arif Yörük isimli bir gence kaçtığını iddia etti. Gözyaşları içerisinde eşi Hülya'yı sevdiğini anlatan Recep, boşanmak istemediğini söyledi ve eşine 'Dön' diye yalvardı.

Olayın yankıları devam ederken Esra Erol, başka erkekle ilişkiye giren ve kocasının canlı yayında ağlayarak, "Eve dön. Mutlu günlerimize dönelim" diyerek yalvardığı, paylaşılamayan Hülya'ya sert sözlerle yüklendi.


Hülya'nın kaçtığı kişiye ve ailesine 'bekarım' diyerek yalan söylediğini canlı yayında anlatan Erol, sert çıktı.

Sunucu, yaşanan bu durum için; "Yalanlar bir yere kadar saklanabilir ve söylenebilir. Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar. Arif'in ailesine bekar bir kadın olduğunu söylüyor. Sonra da evli olduğu ortaya çıkıyor. Ailenin ilk yaptığı şey Hülya'yı evden atmak oluyor. Hatta Arif'in babasının şiddet uyguladığı da öne sürüldü" diye konuştu


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.