Ömer Dinçerden FLAŞ Açıklama! Rotasyon Geliyor

Ömer Dinçerden FLAŞ Açıklama! Rotasyon Geliyor

Memur-Sen heyeti, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e ‘Türkiye ve Dünyada Öğretmenlik’ raporunu takdim etti

Türkiye’de ve Dünyada Öğretmenlik” raporunu inceleyeceğini belirten Bakan Dinçer, İl müdürü, il müdür yardımcıları, ilçe müdürleri ve şube müdürlerinin rotasyonu konusunda çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. Yeni eğitim sisteminin hayata geçme aşamasında yönetici hareketliliğinin isabetli olmayacağını düşündüklerini söyleyen Dinçer eğitim öğretim yılı başında uygulanması gereken rotasyonu bir miktar ötelediklerini; fakat şu anda bir hazırlık içerisinde olduklarını ifade etti.

ahmet.jpg
 Bakan Dinçer, rotasyonun uygulanacağını, kariyer basamakları konusunda ise dile getirilen endişelerin yaşanmaması gerektiğini belirterek, “Bu konuda kaygıları anlıyoruz, öğretmenlerin motivasyonunu bozmayacak bir düzenleme olması için gereğini yapacağız” dedi.
 
Yeni öğretmen alımı konusunda, kamuda 2013 için öngörülen personel alımında tahsis edilen kadro sayısının mevcut bütçe imkânları doğrultusunda planlandığını dile getiren Dinçer, “Eğitimin kalitesine etki edecek bütün yatırımlar öncelikle Milli Eğitim Bakanlığı olarak bizi memnun eder. Personel alımı şimdiye kadar en çok Milli Eğitim Bakanlığı’nda olmuştur.” ifadelerini kullandı. memur sen

BUNUN GİBİ ÖZEL HABERLERİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum