On Dakika Arayla Öldüler

On Dakika Arayla Öldüler

MUĞLA'DA 68 YILDIR EVLİ OLAN ÇİFT 10 DAKİKA ARA İLE ÖLDÜ!

Muğla’nın Milas ilçesinde 68 yıldır evli olan yaşlı çift 10 dakika arayla öldü. Severek evlendikleri öğrenilen çiftin çocukları anne ve babasının birbirini çok sevdiğini vurgulayarak, “Annemin acısını yaşarken, 10 dakika sonra da babam öldü. Annemi ve babamı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.” dedi.

 

Muğla’nın Milas ilçesinde Bozalan Mahallesi’de ikamet eden 94 yaşındaki Şevket ile 97 yaşındaki Ayşe Yılmaz isimli yaşlı çift 10 dakika ara ile öldü. Anne ve babasının birbirini çok sevdiğini ve severek evlendiğini söyleyen oğulları Mehmet Yılmaz ebeveynlerinin ölümü hakkında

"Hep birbirlerinin gözünün içine bakarlardı. Babamı tedavi ettirdik ancak yatağa bağımlı kaldı. Eşimle yatalak anne ve babama bir bebek gibi bakıyorduk. Annemi her sabah kucağıma alarak çay içiriyor, kahvaltısını yaptırıyordum. Bugün çay vermek için kalktım ama olmadı. Hareketsiz halde duran annemin öldüğünü gördük. Annemin acısını yaşarken, 10 dakika sonra da babam öldü. Annemi ve babamı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz." açıklamasını yaptı.
 

Yaşlı çiftin yaşadığı mahallenin muhtarı Dursun Kayıhan ise çiftin birbiri ardına ölümünü duyunca şaşırdıklarını ve üzüldüklerini söyleyerek, "Ayşe ninemizi ve Şevket dedemizi ölüm bile ayıramadı. Mekanları cennet olsun." İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.