Onları eve almayınız

Onları eve almayınız

EMNİYET UYARDI! SAKIN EVE ALMAYIN!

Emniyet Genel Müdürlüğü, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. Emniyet yaptığı paylaşımda, Sağlık Bakanlığı tarafından aradığını söyleyen ve koruyucu malzeme göndermek için adres ve isim isteyenlere itibar edilmemesi konusunda uyardı.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü, Twitter hesabından vatandaşlara uyarıda bulundu. Emniyet yaptığı paylaşımda, “Sağlık Bakanlığından aradığını söyleyerek koruyucu malzeme göndermek, uzaktan eğitimle ilgili bilgilendirme yapmak, evde Kovid-19 hastası olup olmadığını tespit etmek isteyenlere adınızı ve adresinizi vermeyin.” diyerek uyardı.

‘EVİNİZE ALMAYIN’
“Sağlık Bakanlığından aradığını söyleyerek koruyucu malzeme göndermek, uzaktan eğitimle ilgili bilgilendirme yapmak, evde Kovid-19 hastası olup olmadığını tespit etmek isteyenlere adınızı ve adresinizi vermeyin. Maske, el antiseptiği, önlük veya koruyucu gözlük kullanımını uygulamalı olarak göstermek isteyenleri, koronavirüs taraması yapacağını beyan edenleri ve koronavirüse karşı evi dezenfekte edeceğini söyleyenleri evinize almayın.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.