Ordu’da Milli Eğitime 550 Kişi Alınacak

Ordu’da Milli Eğitime 550 Kişi Alınacak

Ordu’da Milli Eğitime 550 Kişi Alınacak

Ordu’da Milli Eğitime 550 Kişi Alınacak

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İŞKUR tarafından belediyeler bünyesinde istihdam edilen çalışanların iş sürelerinin uzatılacağının müjdesini verdi. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda bu program kapsamında çalışmak isteyenler için de ayrı bir müjde veren Taşcı, kamu okullarında bakım, onarım ve temizlik işlerinde çalışmak üzere Ordu’da 550 kişinin istihdam edileceğini söyledi.

Ergün Taşcı, ‘Diğer alanlarda olduğu gibi Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamındaki istihdam alanını her geçen gün genişletmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda, Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı okullarda bakım, onarım ve temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere yakın zamanda Ordu’da 550 kişilik bir istihdam söz konusu olacak.

Herhangi bir uzmanlık alanı olmayan, belirli bir eğitim almamış, kendi başlarına iş bulmaları zor vatandaşlarımıza iş bulma imkanı sağlayan bu programa dahil olmak için 18 – 22 Eylül tarihleri arasında İŞKUR müdürlüklerine ilgililerin bizzat başvuru yapılması gerekiyor.’ şeklinde konuştu.

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.