Orman Genel Müdürlüğü Personel Alımı

Orman Genel Müdürlüğü Personel Alımı

Orman Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alım İlanı Başvuru Tarihleri 21 Aralık 2015 - 8 Ocak 2016

T.C.
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
 
Sözleşmeli Personel Alım İlanı
 
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre Genel Müdürlüğümüzün Ankara İlinde bulunan birimlerinde istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı eki Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2 nci maddesinin (b) fıkrası gereğince “KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle” aşağıda pozisyon sayısı ve başvuru şartları belirtilen toplam 36 (otuzaltı) adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır
 
1-elektrik- elektoronik - iklimlendirme - havalandırma bölümlerinden önlisans mezun olmak
 
2-adalet yüksek okulu veya önlisans bölümünden mezun olmak
 
3-ortaöğretim bölümlerinin herhangi bir bölümünden mezun olmak
 
4-çocuk gelişimi bölümünden mezun olmak
 
5- bilgisayar veri girişi bölümlerinden mezun oolmak
 
GENEL ŞARTLAR VE ÖZEL ŞARTLAR
 
1 - 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
2- Müracaat tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamak.
3- Erkek adaylar için, askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
4- Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve İdare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.
 
 
BAŞVURU ŞEKLİ, İSTENECEK BELGELER VE SONUÇLARIN DUYURULMASI
 
İstenen Belgeler:
a) Başvuru Formu ( online yapılmış ve ıslak imzalı)
b) Özgeçmiş
c) Nüfus Cüzdanı fotokopisi
ç) İlgili KPSS puanını gösteren sınav sonuç belgesi
d) Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı sureti
e) 2 Adet vesikalık fotoğraf (son 6 ayda çekilmiş)
 
Adaylar http://erp.ogm.gov.tr/online_basvuru/ adresindeki başvuru formunu doldurarak başvuru işlemini çevrimiçi(online) olarak yapacaklardır. Yapmış oldukları başvuruyu onayladıktan sonra alacakları çıktıyı ıslak imza ile imzaladıktan sonra aşağıdaki belgelerle birlikte Beştepe Mahallesi Söğütözü Caddesi No:8/1 06560 - Yenimahalle / ANKARA adresindeki Orman Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Personel Şube Müdürlüğüne 21.12.2015 - 08.01.2016 tarihleri arasında bizzat elden teslim edeceklerdir. Posta veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
 
SÖZLEŞMELİ PERSONEL YERLEŞTİRME İŞLEM TAKVİMİ
 
 
İlan Tarihi : 18.12.2015
Başvuru başlangıç-bitiş tarihi : 21.12.2015 - 08.01.2016
Değerlendirme Süresi : 11.01.2016 – 18.01.2016
Sonuçların Açıklanması : 19.01.2016
 
YERLEŞTİRME İŞLEMİ
 
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ve 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı eki Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın, genel şartlar ile pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyan ve verilen süre içerisinde istenen belgelerle eksiksiz olarak müracaat eden adaylar arasından, önlisans mezunları için 2014 KPSS (B) grubu KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2014 KPSS (B) grubu KPSSP94 puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yerleştirme işlemi yapılacaktır. Belirlenen sürenin bitimine kadar müracaat eden ve şartları taşıyanlardan sözleşme imzalamaya hak kazanan adayların listesi Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde www.ogm.gov.tr ilan edilecektir. Ayrıca posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır. Sözleşme imzalamaya hak kazanan adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde Genel Müdürlüğümüze başvurması gerekmektedir. Pozisyonlar için belirlenen listeye göre asil aday dışındakiler de aynı sıralamaya göre yedek listeye alınacaktır.
 
- Sözleşme yapmaya hak kazandığı halde verilecek süre içerisinde müracaat etmeyenler,
- Sözleşme imzalandığı halde verilen süre zarfında göreve başlamayanlar,
- İlanda belirtilen şartları taşımadığı sonradan tespit edilenler,
 
Yerine sıraya göre en yüksek puanlı adaydan başlanılmak suretiyle sırasıyla sözleşme yapılmak üzere çağırılacaktır.
 
KPSS' de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.
İlan olunur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.