Osmangazi Üniversitesi 8 Kamu Personeli Alımı

Osmangazi Üniversitesi 8 Kamu Personeli Alımı

Osmangazi Üniversitesi 8 Kamu Personeli Alımı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü 27 Nisan 2016 tarihinde kamu personeli alımı için ilan yayınlandı. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/b maddesi uyarınca 8 personel alımı yapılacak. Sağlık personeli (hemşire) alımı için başvurular 11 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek.

5 Hemşire alımı için: Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bolümü Mezunu olmak, İkinci Basamak Sağlık Kurumlarının (Üniversite Hastaneleri, Eğitim Hastaneleri, Eğitim Dal Hastaneleri) Cerrahi Klinikler veya Yoğun Bakım Ünitelerinde en az 1 (bir) çalışıyor olmak şart.

2 Hemşire alımı için: Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bolümü Mezunu olmak, İkinci Basamak Sağlık Kurumlarının (Üniversite Hastaneleri, Eğitim Hastaneleri, Eğitim Dal Hastaneleri) Dahili Klinikler veya Yoğun Bakım Ünitelerinde en az 1 (bir) çalışıyor olmak şart.

1 Hemşire alımı için: Hemşirelik Lisans Mezunu olmak, İkinci Basamak Sağlık Kurumlarının (Üniversite Hastaneleri, Eğitim Hastaneleri, Eğitim Dal Hastaneleri) Dahili Klinikler veya Yoğun Bakım Ünitelerinde en az 1 (bir) çalışıyor olmak şart.

Adayların başvurularını en geç 11 Mayıs 2016 mesai bitimine kadar, kurumun internet adresinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Postayla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Lise Mezunları için 2014 KPSS (B) grubu KPSS P94 puanı değerlendirilecektir. Lisans Mezunları için 2014 KPSS (B) grubu KPSS P3 puanı değerlendirilecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.