Osmangazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

Osmangazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

Osmangazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan ilanda, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde istihdam edilmek üzere 7 sözleşmeli hemşire alınacağı duyuruldu. 1 Ekim 2016'da başlayan başvurular için son tarih 17 Ekim 2016 olarak açıklandı. Sözleşmeli personel alımı KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla yapılacak. Herhangi bir sözlü veya yazılı sınav yapılmayacak.

Alınacak olan 7 hemşireden 4'ü sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümü mezunu, 3'ü ise hemşirelik lisans mezunu adaylar arasından alınacak. Lise mezunları için 2014-KPSS P94 puan türü, lisans mezunları için ise 2016-KPSS P3 puan türünden puanlar değerlendirmeye alınacak. Adayların üçüncü basamak sağlık kurumlarında (üniversite hastaneleri, eğitim hastaneleri, eğitim dal hastaneleri ) en az 1 yıl çalışmış olması gerekmekte. Bu durumun sigorta dökümü ve çalışma belgesiyle belgelenmesi istenecektir.

Başvuruda bulunacak adaylar başvuru formu, 1 adet fotoğraf, sağlık beyanı, adli sicil kaydının bulunmadığına dair yazılı belge veya beyanı, diploma veya mezuniyet belge fotokopisi, 2014 veya 2016 KPSS sonuç belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, hastanelerde tıbbi atık ve çevre yönetimi eğitimi aldığına dair yazılı belge, çalışma belgesi ve SGK hizmet dökümü ile birlikte şahsen başvuru yapacaklar.

 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

TWİTTERDEN TIKLA TAKİP ET!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.