Otokar Altay Tankının Seri üretimi için çok sayıda Personel alıyor

Otokar Altay Tankının Seri üretimi için çok sayıda Personel alıyor

Otokar 250 Altay Tankının seri üretimi için personel takviyesi yapıyor

 Otokar 2008 yılında imzalanan sözleşmeyle, Milli imkanlarla ilk modern Tank projesinde  tasarlamak amacıyla ana yüklenici olarak görevlendirildi. Otokar'ın ana görevi; ticari araçlar ile çeşitli savunma sanayi mamullerini, müşteri beklentileri doğrultusunda, dünya çapında rekabet gücü olan ürünler olarak tasarlamak, üretmek ve pazarlamaktır. Otokar 250 Altay tankını seri üretime geçirilmesini  KAP’a bildirdi. 

Bugün içinde Savunma Sanayi Müsteşarlığına nihai teklifini sunacak.Otokar seri üretime geçilecek altay tankı için personel takviyesi yapacak. 

Personel alımı yapılacak açık iş pozisyonları: Homologasyon Mühendisi, Servis Geliştirme ve Denetleme Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Malzeme Giriş Kalite Mühendisi, İşyeri Hekimi, Elektrik Mühendisi, Üretim Mühendisi – Boyahane, Yurtdışı Servis Mühendisi, Metod Mühendisi, Zırhlı Taktik Araçlar Sistem Mühendisi, Zırhlı Güç Paketi ve Şasi Geliştirme Mühendisi, Konstrüktör, Zırhlı Araçlar Tasarım Mühendisi, Zırhlı Taktik Araçlar Proje Mühendisi, Kontrol Sistemleri Mühendisi, Yazılım Mühendisi ve Optronik Sistemler Tasarım Mühendisi alımları bulunuyor. 

Ön Lisans mezunları için Konstrüktör alımı olacak. Yılda 4 ikramiye olan şirkette maaşlarında en düşük 2500 TL  Makine Resim Konstrüksiyon bölümünü bitirenler bu açık iş pozisyonuna başvurabilir. Mavi Yaka çalışanlar için ise yani Lise mezunları için başvurular Otokarın sitesinden yapılıyor.

 Otokarın Mavi yaka çalışanlar için başvurusu için  TIKLAYINIZ. Tüm ilanlara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.