Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Lisans Mezunu Personel Alımı Yapacak !

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Lisans Mezunu Personel Alımı Yapacak !

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Lisans Mezunu Personel Alımı Yapacak !

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Uzman yardımcısı alımı için başvuru süreci 26 Eylül 2016 tarihinde başlamıştı.

 HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURABİLİR? 

TOPLAM KAÇ PERSONEL ALINACAK 
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk öğrenim dallarından mezun KPSS'den en az 80 puan alan adayların başvurabileceği sözlü sınav sonuçlarına göre 15 Personel alacak. 


GENEL ŞARTLAR NELERDİR? 

Giriş sınavına başvuruda bulunacak adayların DMK'nın 48'inci maddesinin A bendinde yer alan şartları taşıması, üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olması, ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 4-5 Temmuz 2015 ve 22-29 Mayıs 2016 KPSS puanlarına sahip olması (En Az 80 puan), 35 Yaşını aşmamış olması gerekiyor. Başvurular 11 Ekim 2016 tarihinde başladı ve 26 Ekim saat 18:00'a kadar sürecek.

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK? Başvurular için talep edilen belgeler Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın www.oib.gov.tr adresinden temin edilecek , başvuru formu doldurulacak ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ziya Gökalp Caddesi No:80 Kurtuluş 06600 /ANKARA adresine şahsen elden ya da posta yolu ile iletilecek. 

İLAN DETAYLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.