Özüpak’tan Erdoğan görüşmesi sonrası, çok önemli açıklama!

Özüpak’tan Erdoğan görüşmesi sonrası, çok önemli açıklama!

Özüpak’tan Erdoğan görüşmesi sonrası, çok önemli açıklama!

EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası sorunun çözüldüğü yönünde oluşturulan izlenimi yalanladı, “Çözülen bir şey yok, sadece dosya sunduk” dedi
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, dün İstanbul’da bir programda 5 saat boyunca bekleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ayak üzeri görüşme fırsatı bulmuş, kendisine dosya ve kartvizit sunmuş ve görüşme sözü almıştı. Ancak bu konuyu kasıtlı ya da kasıtsız bir şekilde EYT meselesi ve ABO çözülmüş gibi paylaşan pek çok insan oldu. Özüpak, yapılan görüşmede sadece dosya sunduğunu, görüşme talebini ilettiğini ancak konunun çözümüyle ilgili bir gelişme olmadığını belirterek, sorun çözülmüş gibi bir algı oluştuğunu ifade etti ve bu algının yanlış olduğunu kaydetti. Özüpak, mücadelenin sürdüğünü belirtti.

İşte Özüpak’ın o paylaşımı:

“ÖNEMLİ !!! ÖNEMLİ !!!!
LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUNUZ VE PAYLAŞINIZ

DEĞERLİ EYT'Lİ KARDEŞLERİM

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ile ayaküstü çok kısa bir görüşme yapabilme olanağını bulmuş ve kendisine dosya sunmuştuk.

Çok kısa bir an süren bu görüşme sonunda randevu talebimizi kendisine söyleyerek bizi bizden dinlemesini arzu ettiğimizi dile getirdik.

Dün gece gruplarda bu görüşmeyi siz değerli kardeşlerimize açıkladık.

Birçok paylaşımda ve yorumlarda sorun sanki çözülmüş gibi görüşler beyan edildiğinden bu açıklamayı yapmayı uygun gördük.

Arkadaşlar, biz sadece Sayın Cumhurbaşkanımıza dosya sunmayı başardık. EYT sorununu çözeceğine dair bir söz almadık. Randevu talebimize karşılık bizi arayacağını beyan etmiştir o kadar.

CUMHURBAŞKANIMIZ İLE AYAK ÜSTÜ GÖRÜŞÜP DOSYA SUNMAMIZ , EYT SORUNU ÇÖZÜLDÜ, EMEKLİ OLUYORUZ ANLAMINA GELMEMEKTEDİR.

Bir çok paylaşımda bu umudun gerçekleşmesi an meselesi ve hatta neredeyse yarın sabah çözülecek gibi yorumlar olması nedeniyle yüz binlerce kardeşimiz belki de sabaha kadar sevinçten uyuyamamıştır diye düşünerek bu açıklamayı yapmayı uygun gördük.

Bizim mücadelemiz sadece EYT'lilerin emekli edilmesiyle sınırlı olmayıp ABO 'yu da kapsamaktadır. Mücadelemiz devam etmektedir.

UMUDUMUZU KAYBETMİYORUZ, BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ.GÜÇ BİZİZ. RESMİ GAZETE YA DA KHK İLE YASALAŞMADAN , İSTANBUL SEÇİMLERİNE 2 GÜN KALA EYT SORUNU ÇÖZÜLDÜ GİBİ PAYLAŞIM VE YORUMLARA İTİBAR ETMEYİNİZ.

EYT hakkındaki en doğru bilginin adresi EYT SYDD' dir. Derneğimizin açıklamaları dışındaki hiçbir bilgiye İNANMAYINIZ.

Gönül BORAN ÖZÜPAK
EYT SYDD Yönetim Kurulu Adına

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.