PAEM Bin komiser yardımcısı alımı başvuru duyurusu yayınlandı

PAEM Bin komiser yardımcısı alımı başvuru duyurusu yayınlandı

PAEM Bin komiser yardımcısı alımı başvuru duyurusu yayınlandı

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 2016-2017 eğitim-öğretim yılı için emniyet mensubu adaylar arasından  100 kadın ve 900 erkek aday olmak üzere toplam 1000 ilk derece amirlik eğitimi adayı öğrenci  alımı yapılacağı duyurulmuştu.

Adaylar özellikle meslekte fiilen iki yılını dolduran ve kırkbeş yaşından gün almamış lisans mezunu polis memurları, başpolis memurları ve kıdemli başpolis memurları arasından olması gerekiyor.

Ön başvurular 08  Ağustos  2016’da başlamıştı. Bugün sonra erecek olan başvurumar 8 Eylül tarihine kadar uzatıldı

. Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden 8 Eylül 2016 tarihine kadar başvurular yapılabilecek. Dha önce açıklanan başvuru ile ilgili detaylar şu şekildeydi.Sınav başvuru ücreti olan 125 TL’dir ve 08 Eylül 2016 saat 17:00’e kadar Halk Bankası Gölbaşı/ANKARA Şubesi nezdinde bulunan Emniyet Mensubu İlk derece Amirlik Sınavı isimli hesaba yatırılması gerekmekteydi.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAME) emniyet mensubu öğrenci adaylığına başvurmak isteyen adaylarda aranan şartlar şu şekildedir: En az dört yıllık lisans seviyesindeki bir yükseköğretim programından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, başvuru tarihi itibarıyla meslekte fiilen iki yılını doldurmuş olmak, sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibari ile kırkbeş yaşından gün almamış olmak, (01 Ocak 1973 ve sonrası doğanlar) olmasının yanı sıra.BU haber www.memurlarahaber.com haberidir. bu site bu haberimizi çalmıştır

Son iki performans değerlendirme puanı iyi veya çok iyi olmak, Son iki yıl içinde kısa süreli durdurma cezası ve meslek yaşantısı içerisinde uzun süreli durdurma cezası almamış olmak, Haklarında meslekten veya memuriyetten çıkarma cezasını gerektirecek suçlardan dolayı adli veya idari soruşturma yapılıyor olmamak gerekiyordu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.