Pars’ı kaybeden Ebru Şallı’dan duygulandıran paylaşım!

Pars’ı kaybeden Ebru Şallı’dan duygulandıran paylaşım!

OĞLUNU KAYBEDEN EBRU ŞALLI'DAN PAYLAŞIM!

Ebru Şallı ve Harun Tan'ın 9 yaşındaki oğlu Pars lenfoma teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybetti. Pars'ı son yolculuğuna uğurlayan Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım geldi.

 

Ebru Şallı ve Harun Tan’ın oğlu 9 yaşındaki Pars lenfoma tedavisi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybetti. Oğlunu kaybeden Şallı’dan duygulandıran bir paylaşım geldi. Şallı, oğluna seslenerek ”Ponciğim benimlesin” dedi.

Oğlunun hediye ettiği ‘Anniş’ yazan bilekliği paylaşan Şallı, ‘Ben hep yine annişinim senin… Ponciğim benimlesin hep…’ mesajını yazdı.

5e9c57d85542830648636882.jpg

 
Ebru Şallı, geçen yıl mayıs ayında verdiği bir röportajda “Pars’ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz” demişti.

Ebru Şallı oğlu Pars’a seslendi: Ben hep yine annişinim senin…Pars Tan perşembe günü tedavi gördüğü hasyanede hayatını kaybetti. Acı haberle yıkılan Ebru Şallı ve Harun Tan oğullarını cuma günü Kilyos’ta toprağa verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.