Pars’ı kaybeden Harun Tan Ateş Püskürttü!

Pars’ı kaybeden Harun Tan Ateş Püskürttü!

OĞLUNU KAYBEDEN HARUN TAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ! EBRU ŞALLI İLE...

Eski eşi Ebru Şallı'dan olan 9 yaşındaki Pars, lenfome hastalığı nedeni ile uzun bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 9 yaşındaki Pars'ın cenazesi dün defnedildi. Cenazede görüntü almak isteyen gazetecilere Harun Tan isyan etti.

 

Ebru Şallı ve Harun Tan’ın 9 yaşındaki oğlu Pars lenfome hastalığı yüzünden tedavi gördüğü hastanede 16 Nisan akşamı hayatını kaybetti. Küçük Pars’ın cenazesi dün Kilyos’ta defnedildi.


ZOR ANLAR YAŞADI
2013 yılında boşanan Harun Tan ve Ebru Şallı, geçtiğimiz gün oğulları Pars’ı lenfome hastalığı sebebiyle kaybetti. Pars Tan, dün Kilyos’ta son yolculuğuna uğurlanırken acılı anne Ebru Şallı ve baba Harun Tan, oldukça zor anlar yaşadı.


 

LEŞE ÜŞÜŞEN KARGALAR GİBİSİNİZ
Son yolculuğuna uğurlanan Pars’ın mezarına kadar gelerek görüntü almak isteyen basın mensuplarına “Leşe üşüşen kargalar gibisin” diyerek öfke kustu.

İşte Harun Tan’ın isyanı:
”İnsanın en acılı gününde bile peşini bırakmıyorsunuz, mezarda acılı annenin, babanın burnunu kamerayı dayamaya çalışıyorsunuz. Tabuttan çıkıp mezara giren bir bebeği çekmenin, göstermenin kime ne faydası olabilir ki ya da acılı anne babanın kardeşlerin gözyaşlarını çekmenin. Kim bu işe dur diyecek artık? Olmaz olsun böyle basın özgürlüğü hatta yerin dibine batsın. Bence yaptığınız şeyden utanın çünkü leşe üşüşen kargalar gibisiniz. Biraz empati. Hiçbir şey eskisi gibi olmasın artık.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.