Pegasus Personel Alımı Ağustos 2016

Pegasus Personel Alımı Ağustos 2016

Pegasus Personel Alımı Ağustos 2016


Pegasus tarafından 2016 Ağustos ayında 42 tane ilan yayınlandı. Lise, önlisans ve lisans düzeyinde alımlar yapan Pegasus’un ilanlarının bazıları sizler için derledik.

Apron memuru alımı için : Havacılık sektöründe en az 1 yıl deneyimli, en az lise mezunu, orta düzeyde İngilizce bilen, iletişim becerileri güçlü, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, zaman yönetimi ve organizasyon becerisi yüksek, sorun çözme yeteneği gelişmiş, askerlik hizmetini tamamlamış, vardiyalı sistemde çalışabilecek ve ikamet şartları yer almaktadır.

Kıdemli muhasebe uzmanı alımı için : Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, genel muhasebe işlemlerinde en az 4 yıl deneyim sahibi, tercihen dönem sonu işlerinde tecrübeli ve mali tablolara hakim, iyi derecede mevzuat bilgisi sahibi, tercihen SMMM belgesi olan, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, tercihen Logo programı konusunda bilgili, orta derecede İngilizce bilen, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ve ikamet şartları yer almaktadır.

Üs bakım mühendisi alımı için : “C” ve benzeri bakımlar ile Mühendislik, ÜPK ve İkmal birimleri ile ortaklaşa çalışarak bakım paketlerinin optimize edilmesi, “C” bakımlarına, uçak teslim alma ve uçak iade etme süreçlerine teknik temsilci olarak görev alınması, bakım faturalarının anlaşma şartlarına göre kontrol edilmesi, filoya yeni katılacak uçakların fiziki kontrollerinin yapılması,  "tesis, ekipman, alet, malzeme, iş gücü, teknik veri ve prosedür” gerekliliklerinin belirlenmesi, takip edilmesi ve revize edilmesi gibi şartlar arandı.

Network denetim uzmanı alımı için : En az MYO mezunu, tercihen Sivil Havacılık ile ilgili bölümlerden mezun, ileri seviyede yazılı ve sözlü İngilizce bilen, tercihen ikinci dil olarak Rusça bilen, MS Office programlarına hakim, tercihen ter hizmetleri operasyonlarında deneyimi bulunan, yurtiçi yurtdışı seyahat engeli bulunmayan, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ve ikamet şartı yer almaktadır.

Teknik depo elemanı alımı için : Tercihen ön lisans/lisans mezunu veya eğitimi devam eden,  MS Office programlarına hakim ve ERP bilgisine sahip,  En az orta düzeyde İngilizce bilgisine sahip,  En az 2 yıl lojistik ve depolama alanında tecrübeye sahip,  B Sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,  Seyahat engeli olmayan,  Vardiyalı düzende çalışabilecek olan,  Askerlik hizmetini tamamlamış ve ikamet şartı aranmaktadır.

Lisanslı uçak teknisyeni alımı için : Üniversitelerin, Meslek Yüksek Okullarının, Meslek Liselerinin “Uçak Bakımı” bölümlerinden mezun, SHY66 veya eşdeğeri, sınırlaması olmayan, geçerli Hava Aracı Bakım Lisansına sahip, Türbin Motorlu Uçaklarda; A, B1, B2 Lisans Alt Kategorilerinin en az birinde aktif, Tercihen; Airbus A320 ve/veya Boeing 737800 uçak tiplerinde “Onaylayıcı Personel” olarak yetkili ve son iki senede altı ay fiili bakım tecrübesi olan ve bunu bakım kayıtları ile gösterebilen, SHT66LHS gereklerini sağlayacak şekilde İngilizce bilgisi olan, Vardiyalı çalışabilecek, askerlik hizmetini tamamlamış ve ikamet şartı gibi şartlar sunulmuştur.

Pegasus iş ilanarını kariyer net ve yenibiris sitesi üzerinden yayınlamakta olup, başvurular internet üzerinden yine aynı sitelerden yapılmaktadır. Farklı şekillerde başvuru alınmamaktadır. İlanlara ulaşmak için tıklayınız. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.