Personel alımında ikamet şartı istenmiyor.

Personel alımında ikamet şartı istenmiyor.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sınavsız ve KPSS taban puansız en az lise mezunu 4 personel alınacaktır.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesine hangi unvanda kaç personel alınmaktadır
1 Teknisyen ve 3 Büro personeli alınacaktır.

Adaylarda aranan ortak başvuru nitelikleri
Türk vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürlü bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, 2020 yılı KPSS sınavına girmiş ve ilgili puan türlerinden puan almış olmak.

Teknisyen alımı için Meslek liselerinin bilgisayar bölümlerinden mezun olmak, En az 1 yıl bilgisayar alanında deneyimli olmak.
 
Büro Personel alımı için (1 kişi) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak.

Büro Personel alımı için (1 kişi) İktisat, İşletme, Maliye veya Muhasebe ve Finans Yönetimi lisans mezunu olmak.

Büro Personel alımı için (1 kişi) Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı Önlisans programlarının birinden mezun olmak, En az 40 saat Etkili Konuşma ve Diksiyon Eğitimi Sertifikasına sahip olmak, Kongre ve Toplantı Organizasyonları Geliştirme ve Uyum Eğitimi Sertifikasına sahip olmak.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi başvuru süreci nasıl olacak
Adaylar başvurularını bu ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günü (21 Şubat 2022) takip eden 15 gün içinde Tavşanlı yolu 10. Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi Kütahya/Merkez adresine şahsen veya posta ile yapacaklardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.