Plastik Torbada Bulundu

Plastik Torbada Bulundu

7 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN CESEDİ PLASTİK TORBA İÇİNDE BULUNDU!

Meksika'da 7 yaşındaki kız çocuğu 11 Şubat'ta kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kaçırılmıştı. Fatime isimli çocuktan kötü haber geldi. 7 yaşındaki küçük kızın cesedi 15 Şubat'ta plastik poşetin içinde bulundu.

 

Meksika’nın başkenti Meksiko’da Fatima isimli 7 yaşındaki kız çocuğu 11 Şubat’ta okul çıkışı annesini beklediği sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kaçırılmıştı.

PLASTİK TORBADA CESEDİ BULUNDU
Fatima isimli 7 yaşındaki kız çocuğunun cesedi, 15 Şubat’ta başkentte bağlı Tlahuac beldesinde plastik torbada bulundu.

“ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY”
Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, günlük basın toplantısında konuya ilişkin yaptığı açıklamada, cinayeti kınayarak, “Çok üzücü bir olay, bu tarz olaylar, sosyal bir hastalık ve ailevi sorunlardan kaynaklanıyor.” dedi.

ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLAR
Meksiko Belediye Başkanı Claudia Sheinbaum da Twitter’dan, suçluların hak ettiği cezayı alması için ellerinden geleni yapacaklarını, bunun cezasız kalmayacağını belirtti.

FATİMA İÇİN ADALET
Fatima’nın kaçırıldığı yerde ise aralarında aile üyeleri ve okul arkadaşlarının da bulunduğu küçük bir grup eylem yaptı. Gösteride, “Bir daha olmasın, artık yeter” yazılı dövizler taşıyan gruptakiler, “Fatima için adalet istiyoruz” şeklinde slogan attı.

Twitter’da başlatılan “Fatima İçin Adalet (JusticiaParaFatima)” etiketi binlerce kez paylaşılarak, ülkede “trend topic” oldu.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.