Polis Olmak İsteyenlerin Beklediği Duyuru Yayınlandı!

Polis Olmak İsteyenlerin Beklediği Duyuru Yayınlandı!

Polis Olmak İsteyenlerin Beklediği Duyuru Yayınlandı!

Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlan son dakika duyurusunda polis olmak isteyenlerin beklediği sınav giriş belgeleri ve fiziki yetelilik sınavı talimatı yayınlandı.

Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi sosyal medya hesaplarından 26. Dönem POMEM giriş sınavı fiziki yeterlilik sınav talimatı ile sınav giriş belgelerine ilişkin açıklama yapıldı.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYINLANDI

Adaylar 26. dönem POMEM Sınav giriş belgelerini Polis Akademisi Başkanlığı'nın ais.pa.edu.tr adresinden görüntüleyebilecekler.

26. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) Giriş Sınavına Katılacak Adayların Ön Sağlık Kontrolü, Fiziki Yeterlilik ve Mülakat Sınav Merkezleri ile Tarihleri Açıklandı.

26. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylara ön sağlık kontrolü, fiziki yeterlilik sınavı ve mülakat uygulanacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

Sınav sonuçları sınav işlemleri sona erdikten sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.  
Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir. 

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum