Polisevi Müdürlüğü Ülke Geneli 10 Personel Alımı

Polisevi Müdürlüğü Ülke Geneli 10 Personel Alımı

Polisevi Müdürlüğü Ülke Geneli 10 Personel Alımı

Tekirdağ Polisevi Müdürlüğü 27 Nisan 2016 tarihinde personel alım ilanı yayınladı. İşçi olarak 10 kişi daimi süre ile istihdam edilecek. Başvurular İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden 6 Mayıs 2016 tarihine kadar yapılacak. 3 Farklı ilan yayınlanmış olup, her biri için ayrı şartlar belirlendi. Toplamda 10 kişi sürekli işçi statüsünde (kadrolu) işe yerleştirilecektir. Başvuracak adayların İş ilan numaralarını not etmeleri gereklidir.

Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı, Kat Görevlisi) olarak 2 kişi alınacak. İlana en az ve en fazla ilköğretim mezunları başvurabilecektir. İlana başvuru için Kamu Personeli Seçme Sınav puan şartı bulunmamaktadır. Talep sayısının üç katından fazla başvuru olması halinde, 12 Mayıs 2016 tarihinde Tekirdağ Polisevi Toplantı Salonunda Noter kurası yapılacaktır. Noter sonucuna bağlı olarak başvuru sahipleri için yapılacak yazılı veya sözlü sınavın yeri ve tarihi talebi veren Kamu Kurumu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak şart. Başvuru için İş İlan No (00003203842).

Garson (Servis Elemanı) olarak 7 kişi alınacak. İlana en az ve en fazla ilköğretim mezunları başvurabilecektir. Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak şart. İlana başvuru için Kamu Personeli Seçme Sınav puan şartı bulunmamaktadır. Talep sayısının üç katından fazla başvuru olması halinde, 12 Mayıs 2016 tarihinde Tekirdağ Polisevi Toplantı Salonunda Noter kurası yapılacaktır. Noter sonucuna bağlı olarak başvuru sahipleri için yapılacak yazılı veya sözlü sınavın yeri ve tarihi talebi veren Kamu Kurumu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Başvuru için İş İlan No (00003203858).

Tabldot Aşçısı olarak 1 kişi alınacak. İlana en az ve en fazla ilköğretim mezunları başvurabilecektir. İlana başvuru için Kamu Personeli Seçme Sınav puan şartı bulunmamaktadır. Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak şart. Talep sayısının üç katından fazla başvuru olması halinde, 12 Mayıs 2016 tarihinde Tekirdağ Polisevi Toplantı Salonunda Noter kurası yapılacaktır. Noter sonucuna bağlı olarak başvuru sahipleri için yapılacak yazılı veya sözlü sınavın yeri ve tarihi talebi veren Kamu Kurumu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Başvuru için İş İlan No (00003203771).

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.