PTT 2 bin 500 Personel Alımı TEMMUZ 2017

PTT 2 bin 500 Personel Alımı TEMMUZ 2017

PTT 2 bin 500 Personel Daha Alacak

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, yaptığı açıklamada 40 bin olan personel sayılarını 2023 yılına kadar 100 bine çıkaracaklarını, işyeri sayısını da 15 bine çıkaracaklarını söyleyerek: "Böylece hangi yöne gidilirse gidilsin 20 dakika bir PTT işyerine ulaşılacak." dedi.


Bozgeyik, PTT yönetim toplantısının açılışında yaptığı konuşmasında, şirketin planlama ve icraatlarının değerlendirileceğini söyledi: "Biz bu toplantıları yaparken şirketin dünya markası olma hedefini, nerede olduğumuzu gözden geçiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanımızın koyduğu hedefler ve ülkenin geldiği noktadaki adımlar, çalışma programının içindeki ana stratejiyi oluşturuyor."

Bozgeyik ayrıca, PTT'ye 2 bin 500 kişinin alımının gerçekleştiğini, 2 bin 500 kişilik alım için de yetkinin alındığını ifade eden Bozgeyik, bu yıl içinde alımları 5 bine çıkaracaklarını açıkladı.

"5 BİN PERSONEL İSTİHDAM EDECEĞİZ"

Geçtiğimiz günlerde 2 bin 500 alım yapan ve 2017 yılı içinde toplamda 5 bin personel istihdamı sağlayacak olan PTT, "Sayın Cumhurbaşkanımızın, şubat ayı başlarında 2017 yılını istihdam seferberliği yılı olarak addetmesinden sonra biz de çalışmalarımızı hızlandırdık. PTT Genel Müdürlüğü olarak yılın ilk yarısında 2 bin 500, diğer ikinci yarısında da 2 bin 500 olmak üzere toplamda 5 bin personeli istihdam edeceğiz."

Gürbüz Akbulut açıklamalarında istihdam edileceklerin, 72 bölümden mezun olanlar arasından KPSS puanına göre belirlendiğini anlatarak, bu kişilerin dağıtıcı ve gişe personeli olarak hizmet vereceğini dile getirdi. Gürbüz Akbulut personellerin 4 bin 500 şubenin tamamında görevlendirileceğini ifade ederek istihdam açığı bulunan bütün şubelere personel gönderileceğini aktardı.

2500 PERSONEL ALIMI BİTMİŞ VE SÖZLÜ MÜLAKATLARI  DÜN İTİBARİYLE AÇIKLANMIŞTIR.. KALAN 2 BİN 500 KİŞİLİK DEV MEMUR ALIMININ İLANININ ÖNÜMÜZDEKİ AY AÇIKLANMASI BEKLENMEKTEDİR. MEMURLARAHABER.COM U TAKİP EDEREK ALIM İLANLARINI EN HIZLI BİR ŞEKİLDE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.