PTT KPSS Şartsız 1100 Kamu Personel Alımı

PTT KPSS Şartsız 1100 Kamu Personel Alımı

PTT KPSS Şartsız 1100 Kamu Personel Alımı

Bu ilanlar hakkında PTT İnsan Kaynakları tarafından bir açıklama yapılması beklenmektedir.

İŞTE YAYIMLANAN DUYURU

"PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, yüzde 100 PTT A.Ş. İştiraki olarak nakit taşıma hizmetleri (banka ve finans kurumları, kuyumculuk ve mücevherat, perakende zincirleri, kamu  kurumları, eğlence ve spor aktivite şirketleri vb.), nakit işleme hizmetleri (banknot işleme, madeni para işleme, ATM nakit hazırlama ve kasalama), ATM hizmetleri (nakit ikmal ve nakit zarf toplama, diğer teknik ve operasyonel hizmetler), değerli kargo lojistik hizmetleri kapsamında para ve değerli taşların taşınması ve pazarlanmasına yönelik faaliyet yürütmek üzere kurulmuştur.

Yürütmekte olduğumuz ve kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelere yönelik acil insan kaynağı ihtiyacına binaen iş ilanına çıkılmıştır ancak yeni faaliyete geçen İştirak Şirketimizin yapılanma, şubeleşme ve yatırım süreçlerini planlama aşaması devam etmekte olduğundan personel alımına ilişkin söz konusu ilan geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

KPSS ŞARTSIZ PERSONEL ALIMI

PTT'den personel alımı müjdes! PTT, KPSS şartı aranmaksızın bünyesine personel katacağını duyurdu. Milyonlarca kişinin beklediği güzel haber PTT'den geldi. PTT kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 4500 TL maaşlar memur ve personel alımı yapacak.

Kamuya ve bağlı kuruluşlara personel alım süreçleri devam ederken, PTT bünyesine de alımlar yapılacak. 2018 yılının son günlerinde bulunduğumuz Aralık ayı itibariyle PTT memur personel alımları için başvurular alınmaya başladı.

KPSS şartının aranmadığı ilanlara başvuru yapacak adayların maaşları en az 4500 TL olacak.

PTT KPSS ŞARTSIZ MEMUR PERSONEL ALIMI

-Kamu haklarından mahrum edilmemiş, sağlık problemi bulunmayan, askerlikle ilişiği olmayan ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirebilecek olan,

-Kamu zararına faaliyette ismi anılmamış olmak, terör örgütleriyle ilişiği bulunmamak

-Kamudaki bir görevinden disiplinsizlik ya da emre itaatsizlik gibi nedenlerden dolayı çıkarılmamış olan,

-Kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olan, takım çalışmasına yatkın,

-İletişim becerileri ve muhakeme yeteneği gelişmiş, belirtilen diğer özel niteliklere uygun olmak,

-Eğitim şartlarını taşımak şeklinde aktarılan şartlara uygun olan adaylar arasından PTT bünyesine KPSS şartsız memur alımları yapılacaktır.

BAŞVURULAR VE DİĞER DETAYLAR


 
KPSS şartsız olarak yürütülecek PTT memur personel alımlarında Sistem Mühendisi, Net Developer, PHP Developer, Sistem Yönetimi ve Network Sorumlusu, E-ticaret Kategori Sorumlusu gibi pozisyonlara yönelik alımlar gerçekleştirilecektir. PTT memur alımına başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantı üzerinden başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. İlanlar özel bir kariyer sitesi üzerinden yayımlandığından, ilana yönelik başvuru süreçleri bu adres üzerinden yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için üyeliklerinin bulunması gerekmektedir. Başvuru yapmak için üye profillerinizi ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz.
PTT tarafından personel alım ilanı yayımlandı. Kariyer siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre PTT KPSS şartsız personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

İlanda belirtilen kadrolara göre en az maaş 3 bin TL olacak. 

İLANIN DETAYLARI

PTT tarafından yayımlanan ilanda "PYO personeli, Uzman PYO personeli, Kıdemli Uzman PYO personeli, Proje Yönetici, Uzman Proje Yöneticisi, Kıdemli Uzman Proje Yöneticisi" kadrolarında personel alımı yapılacaktır. 

PTT tarafından yayımlanan bu ilanlarda her bir kadro için ayrı ayrı genel şart aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre ilanda belirtilen genel şartlar için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 


 
Peki başvurular nasıl yapılacak? PTT personel alımı için başvuru yapacak olan adaylar öncelikle bir özgeçmiş oluşturacak ve bu özgeçmiş kapsamında başvuru yapacaklardır. Adaylar aşağıda kadroların karşısında yazan başvuru linklerini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvuru ekranına ulaşacaklardır. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

PTT personel alımı için başvuru yapacak olan adaylar öncelikle bir özgeçmiş oluşturacak ve bu özgeçmiş kapsamında başvuru yapacaklardır. Adaylar aşağıda kadroların karşısında yazan başvuru linklerini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvuru ekranına ulaşacaklardır.  

Başvuru ekranına ulaşıldıktan sonra adayların kariyer sitelerine üye olmaları ve bu üyelik kapsamında özgeçmiş oluşturmaları gerekmektedir. Özgeçmiş oluştururken adayların tüm kutucukları eksiksiz bir biçimde doldurmaları gerekmektedir. 

Yukarıdaki bilgileri yerine getiren adaylar kolay bir şekilde PTT personel alımı için başvuru yapabilecektir. 

PTT'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Milli Gazete'nin aktardıklarına göre bazı medya organlarında PTT'nin KPSS şartsız personel alımı yapacağına ilişkin haberler, Reuters Enstitüsünün Türkiye'ye ilişkin raporunu yeniden akıllara getirdi. Başta sosyal medya olmak üzere Türkiye'nin önde gelen haber sitelerinde yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Medya ve sosyal medya üzerine yapılan araştırmalarıyla bilinen "Teyit", PTT İnsan Kaynaklarından Serpil Kılıç'la görüşerek söz konusu iddialarla ilgili bir rapor yayınladı.

Bazı haber sitelerinde "PTT’nin 5 bin bazılarında ise bin 100 personel alacağı, bu personele en az 4 bin 500 TL maaş verileceği" şeklindeki iddiaların somut bir altyapısı bulunmuyor. Buna ek olarak; İnsan Kaynaklarından Serpil Kılıç'ın açıklamaları, PTT'nin KPSS şartı olmadan personel almasının söz konusu olmadığını içeriyor.

Son günlerde PTT'nin personel alımı yapacağına ilişkin haberler, Kasım 2018’de bir PTT iştiraki olan PTT PAL’in bin 100 güvenlik personeli alımı ilanından kaynaklanıyor. Ancak söz konusu ilan kısa süre sonra "Duyurular" kısmından kaldırılmış. 

Sonuçları duyurulan 2018/1 personel alımlarına ilişkin yerleştirmeler, 2019 yılı içerisinde yapılacak. Henüz süreçle ilgili tarihler belli değil. 

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum