PTT KPSS'siz Yüksek Maaşlı Memur Alımı İlanı

PTT KPSS'siz Yüksek Maaşlı Memur Alımı İlanı

PTT KPSS'siz Yüksek Maaşlı Memur Alımı İlanı

Kamuya ve bağlı kuruluşlarına kadro ihdasları, memur alım süreçleri yaşanırken, PTT ilanlarının yayımlanması da beklenmektedir. Yayımlanan PTTPaL ilanının yayımdan kaldırılması ve geçici süre ertelenmesi kararının alındığının açıklanmasının ardından, adayların ilanlara yönelik meraklı bekleyişleri devam etmeye başladı.

PTT bünyesine memur alımlarının yapılması bu nedenle çok sayıda aday tarafından talep edilerek, sosyal medya paylaşımlarında yer verilmekte, sitemiz memurlarahaber.com üzerinden bizlere ulaştırılmaktadır.

PTT işletmelerine yüksek maaşlı personel alımları

Yayımlanan bu personel alımları, bilişim personellerine yönelik olarak kamuoyuna aktarılmış ve özel bir kariyer sitesi üzerinden başvuruları alınmaktadır. Bu pozisyona başvuracak kişilerin minimum maaşları 4500-5000 TL arasındadır ve yetkinliklerine göre maaşlandırılırlar. PTT işletmeleri olan PTTCell ve PTTEM bünyelerine yapılacak bu alımlarda, bilişim personellerine yönelik kadroların detayları aşağıda yer almaktadır.


 
PTTCELL ilanı
Bu ilanda, satış temsilcisi pozisyonuna yönelik olarak ilan yayımlanmıştır. Başvuracak adaylarda, her işletmede aranan koşullar veya ortak özellikler aranacak olup, kurum tarafından sözlü sınav uygulanabilmektedir. İlgili ilanda Aktif Satış Temsilcisi kadrosu olarak aktarılmıştır.

PTTeM ilanı

Bu kurum bünyesine yapılacak ilanda bilişim personellerine yönelik kadrodan duyuru yapılmıştır. iOS developer ve PHP developer kadrolarına yönelik olarak alımlar gerçekleştirilecektir. Yayımlanan ilanlara yönelik başvuru bağlantıları aşağıda yer almaktadır. Tıklayarak istenilen sayfalara ulaşabilirsiniz.

PTTEM İlana ulaşmak için > TIKLAYINIZ!

PTTCELL > TIKLAYINIZ

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.