PTTCELL En Az Lise Mezunu Personel Alım

PTTCELL En Az Lise Mezunu Personel Alım

PTTCELL En Az Lise Mezunu Personel Alım

PTTCELL yayımlamış olduğu personel alım ilanında alımların Bursa ve İstanbul'da bulunan kurum birimlerine yapılacağını duyurdu. Halen ilanda olan ve başvuru süreci devam eden ilana göre kurum en az lise mezunu Aktif Satış Temsilcisi alımı yapacak. 

Bu kadro için çeşitli başlıklarda adaylardan belli özelliklere sahip olunmasını talep eden kurumun bu şartlarını madde madde aşağıda aktarIyoruz. 

PTTCELL PERSONEL ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

Her kurum yada her firma tarafından yayımlanan personel alım ilanında olduğu gibi, PTTCELL'de alım yapacağı pozisyon için bazı başvuru koşulları belirlemiş durumda. 

Bu başvuru koşulları alım yapılacak kadroya göre belirlenmiş olup bu şartları sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek. Genel ifadelerle o başvuru şartları

Adayların Türk vatandaşı olmak, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, güvenlik soruşturma sonuçları olumlu olmak gibi genel koşulların dışında alım yapılacak kadrolar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, ilanın yayımlandığı şehirde ikamet etmek veya edebilecek olmak, Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen, excel bilgisi kuvvetli, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak gibi şartları sağlamaları gerekiyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

PTTCELL personel alım ilanları kurumun anlaşmalı olduğu kariyer sitesi üzerinden yayımlanıyor. Adaylar başvurularını bu site üzerinden yapacaklar. Bunun için elektronik başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden başvurulaırnı yapabilirler. 

İlanlara Ulaşmak için:tıklayınız

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.