PTT'den Son Dakika Açıklaması Geldi!

PTT'den Son Dakika Açıklaması Geldi!

PTT'den Son Dakika Açıklaması Geldi!

PTT AŞ'nin E-ticaret ve lojistik alanlarında gerçekleştirdiği işlemlerde yerli sermayenin dünyaya açılmasına öncülük ettiğini belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, “2016 yılından beri Dünya Posta Birliği (UPU) İdari Konsey Başkanlığını Türkiye adına yürüten PTT, bu tecrübeyle postanın geleceğini belirliyor."dedi.

TÜRKİYE’NİN JEOPOLİTİK ÖNEMİ

 

PTT gündemi vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında geliyor. PTT alımları arama motorlarında en çok aratılanlar arasında. Hal böyleyken PTT tarafından yapılan her açıklama vatandaşlar tarafından merakla okunuyor. 

Bir son dakika açıklaması Cahit Turan'dan geldi:

 PTT AŞ tarafından yapılan resmi açıklamada Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın 179. Yılını kutlayan PTT hakkında önemli açıklamalarda bulunduğu aktarıldı. Bakan Turhan tarafından yapılan açıklamada, “PTT, e-ticaret ve lojistik alanlarında yürüttüğü çalışmalarla yerli sermayenin dünyaya açılmasına öncülük ediyor.” İfadelerini kullandığı bildirildi.

Her geçen gün iş ve işlem hacmini PTT AŞ'nin yükselttiğini aktaran Bakan Turhan, Türkiye’nin jeopolitik öneminden bahsederek sahip olduğu potansiyeli, nitelikli projelerle, katma değere dönüştürdüğünü bildirdi.
PTT 179 YILDIR BÜYÜK ZORULUKLARIN ÜSTESİNDEN GELDİ

179 yıllık tarihinde PTT’nin her türlü zorluğun üstesinden geldiğini ifade eden PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ise "Devletimizden aldığımız güç ve milletimizden aldığımız destekle, başarılarımızı uluslararası arenaya taşıyoruz. Türkiye'nin dünyadaki sesi olmakla iftihar ediyoruz. Posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarında sunduğumuz hizmetlerle modern Türkiye'nin ihtiyaçlarına hızlıca cevap verebilen PTT, altyapı ve Ar-Ge çalışmalarıyla geleceğe ışık tutuyor." İfadelerini kullanndı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.