Rize Çay İşletmeleri 184 Geçici İşçi Alacak

Rize Çay İşletmeleri 184 Geçici İşçi Alacak

Rize Çay İşletmeleri 184 Geçici İşçi Alacak

Karadeniz Bölgesi’nde faaliyet gösteren Çay İşletmeleri Kurumu 184 geçici işçi alacak. Kurum işçi alım ilanını İŞKUR kanalıyla duyurdu. ÇAYKUR 184 geçici işçi alacak. Çay Kurumuna alınacak olan işçiler KPSS puan sıralamasına göre belirlenecek. işte ÇAYKUR personel alımının detayları…

İŞKUR’un Rize Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü biriminden ilan edilen işgücü istemine göre 184 geçici- mevsimlik işçinin alım ilanı yayınlandı. 22 Şubatta İşkur tarafından yayınlanan ilana başvurular bugün başladı.

Son başvuru tarihi ise 02 Mart 2016 olarak açıklandı.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun’un il ve ilçelerindeki fabrikaları için mevsimlik işçi alacak. 2016 yılı yaş çay işlenmesi döneminde mevsimlik işçi olarak çalıştırılmak üzere, Meslek Yüksek Okullarının Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümünden mezun, 184 kişilik Önlisans düzeyinde Çay Eksperi alınacak. İlan şartlarına uygun adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde İŞKUR’a şahsen ya da (www.iskur.gov.tr) internet adresi üzerinden başvuru yapılacaktır. Başvurularda 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış adayların başvurusu kabul edilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum