Roketsan Personel Alımı Ağustos 2016

Roketsan Personel Alımı Ağustos 2016

Roketsan Personel Alımı Ağustos 2016

Roketsan’ın 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde yapacağı personel alımının başvuru şartları arasında KPSS şartı yer almamaktadır. Kurum tarafından farklı şekillerde onlarca ilan yayınlanmış olup, her birinde ayrı unvan ve ayrı şartlarda personel alımı yapılacak. Yayınlanan bazı unvanlar aşağıda olup, tüm alımlar için haberimizin altındaki linke tıklayarak kurumun sayfasından bakabilirsiniz.

Teknisyen alımı için: Meslek liselerinin; Elektrik Elektronik Kimya Teknolojisi Makine Makina ve Resim Konstrüksiyon Torna tesviye Metal İşleri bölümlerinden mezun olmak, Meslek Yüksek Okullarının; Elektrik Elektronik, Kimya, Makine, Makine Ressamlığı, Mekatronik Metalurji bölümlerinden mezunu olmak. Askerlik görevini tamamlamış olmak. 30 yaşından gün almamış olmak, Mesleki deneyime sahip olmak.

Genel başvuru (engelli veya genel) için: Bu ilan genel başvuru niteliğindedir. ROKETSAN A.Ş.'ye başvuruda bulunmak istiyorsanız çalışmak istediğiniz alanı / bölümü belirten bir ön yazı ile birlikte bu ilana başvurabilirsiniz. Başvurunuz orta ve uzun vadede açılabilecek pozisyonlarda değerlendirilecek olup, niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle temas kurulacaktır. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Özel Malzeme Teknolojileri Mühendisi alımı için: T.C. vatandaşı olmak. Üniversitelerin Kimya bölümü ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’nden mezun olmak.  Tercihen polimer ve  polimer kompozit malzemeler, uygulamaları ve üretim metotları konularında Yüksek Lisans veya Doktora çalışmaları yapmış olmak. Laboratuvar ve atölye ortamlarında çalışabilecek olmak. İyi derecede İngilizce bilgisine (okuma, konuşma, yazma) sahip olmak ve bunu TOEFL, YDS gibi sınavlarla belgeleyebilmek.

Silah Sistemleri Tasarım Mühendisi alımı için: Üniversitelerin Elektrik / Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. Tasarım ve ürün geliştirme konularına ilgili olmak. Bilgisayar ile kontrol edilebilir sistemlerde çalışmaya istekli olmak. Sistem mühendisliği süreçlerine uygun çalışma konusunda bilgili olmak. Mikroişlemci ve mikrodenetleyici mimarileri konusunda bilgi sahibi olmak. C/C++ ile gömülü yazılım geliştirme konusunda bilgi sahibi olmak.

Roketsan İK personel alım ilanları sayfası için Tıklayınız.

BUNUN GİBİ 2016 PERSONEL ALIMI GELİŞMELERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.