Rumeysa öğretmene ikinci şok

Rumeysa öğretmene ikinci şok

Rumeysa öğretmene ikinci şok

OTOMOBİL almak için bankadan çektiği ve siyah renkli bez bir çantaya koyduğu 56 bin TL’yi Antalya merkezdeki bir bankın üzerinde unutan, paranın bulunması için afiş bastırıp vicdan çağrısı yapan rehber öğretmen Rumeysa Uslu, yeni bir şokla sarsıldı.

Çantayı alan kişinin tespiti için polis tarafından yürütülen çalışmaları yakından takip eden Uslu, “Olaydaki tek güvencemiz bankın hemen karşısındaki MOBESE kameralarıydı. Ancak polis kameraların arızalı olduğunu bu nedenle de görüntü alınamadığını söyleyince yıkıldık” dedi.

Rumeysa öğretmene ikinci şok"KAMERALAR HAREKETLİYDİ"

Paranın unutulduğu bankın Meltem Kavşağı önünde olduğunu hatırlatan Uslu, “Bankın karşısındaki kameralar 180 derece hareket edebiliyor. Ama polis, ‘Sistem arızası yaşanmış görüntü alamıyoruz’ diyor. Nasıl böyle bir şey olur anlamıyorum” dedi.

"GÖRÜNTÜ ALAMADIK"

Polisin açıklamasıyla tüm umutlarının tükendiğini kaydeden Uslu, şöyle dedi: “MOBESE’yi geçtim toplu taşıma araçlarından bile görüntü alamadık. Oysa görüntü olsa parayı alan kişiyi tespit etmek, izini sürmek çok kolay olacaktı. Nasıl oluyor da kentin en işlek kavşağındaki MOBESE çalışmıyor?”

"ÇANTAYI NASIL BULACAĞIZ?"


“Ya o kavşakta insan hayatı ile ilgili bir olay yaşanmış olsaydı ne olacaktı? Bu kameralar bizim güvenliğimiz için kurulmadı mı? Kimse bize bu sorularımızın yanıtlarını vermiyor. Elbette ben bir hata yaptım ancak devletin kurumları da bizi korumakla görevli değil mi? Görüntü olmazsa çantayı alan kişi nasıl tespit edilecek?

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.