Sabancı Holding Ağustos 2016 Personel Alımı

Sabancı Holding Ağustos 2016 Personel Alımı

Sabancı Holding Ağustos 2016 Personel Alımı

Sabancı Holding Ağustos 2016 için Avivasa, Bridgestone, Teknosa, Akçansa, Enerjisa gibi şirketleri içn toplamda 228 ilan yayınladı. İlanların bazılarına haberimizde yer vereceğiz. Diğer ilanlara ulaşmak içinse haberin sonunda vereceğimiz linke tıklayabilirsiniz.

Kurumsal Projeler Satış Temsilcisi alımı için : Üniversite mezunu, Finansal yatırım araçları konusunda bilgi sahibi, BES ve sigorta sektöründe deneyimi olan, BES lisansına sahip, En az 1 yıl satış tecrübesi olan, İyi planlama, organizasyon ve raporlama becerisine sahip, MS Office uygulamalarına hakim, sunum yapabilen, İkna becerisi ve iletişim yeteneği kuvvetli, B Sınıfı ehliyet sahibi, aktif araç kullanabilen, Tercihen iyi derecede İngilizce bilen, Askerlik görevini tamamlamış (Erkek adaylar için) personel alımı yapılacaktır. (AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş.)

Üretim İşçisi alımı için :  Meslek Yüksek Okulu, Teknik Lise veya Endüstri Meslek liselerinden mezun olmak gerekmektedir. Adaylarda aranan diğer bir şart ise Aksaray tesislerine yakın olan servis güzergahlarında ikamet etmek gerekmektedir. (Brisa Bridgestone Sabancı A.Ş.)

Lise Stajyeri alımı için  : Lise öğrencisi, Kış dönemi boyunca staj zorunluluğu olan, Haftanın 3 günü devam edebilecek, MS Office programlarını çok iyi seviyede kullanabilen, İletişim yeteneği kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın personel alımı yapılacaktır. (Teknosa)

Makine Bakım İşçisi alımı için : Meslek Yüksek Okulu veya Endüstri Meslek Liselerinin makine teknolojisi, metal işleri, torna/tesviye bölümlerinden mezun,Büyükçekmece, Tepecik, Mimarsinan veya Çatalca (merkez) gibi yakın lokasyonlarda ikamet edebilecek, Askerlik hizmetini tamamlamış, 30 yaşını aşmamış, Tercihen bakım/onarım tecrübesi olan, Tercihen iyi seviyede kaynak tecrübesi olan personel alımı yapılacaktır. (Akçansa Çimento San. Tic. A.Ş.)   ilanlara başvuru yapmak isteyen adayların buraya tıklamanız gerekmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.