Sağlık Bakanı: T.C.'yi logoya koyduruyoruz

Sağlık Bakanı: T.C.'yi logoya koyduruyoruz

Bakanlığın başındaki T.C. ifadesinin kaldırılmadığını belirten Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Sadece logodan kaldırılmıştı. Şimdi oraya da koyduruyoruz, bitti" dedi.

 

TRT Haber'de Emin Pazarcı'nın hazırlayıp sunduğu İnce Çizgi Programı'na katılanSağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, son günlerde ortaya atılan "Sağlık Bakanlığı T.C.'yi kaldırdı" iddialarının kendisini hem üzdüğünü, hem de gerdiğini söyledi."T.C.'nin lafla değil, cumhurun gelişmesi ve geleceğe umutla bakmasıyla korunabileceğini" belirten Müezzinoğlu, şunları söyledi:

''HUZUR BOZMAMAK İÇİN T.C.'Yİ DE KOYDURACAĞIZ''

"Türkiye Büyük Önder Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler hedefinekoşarken, T.C.'yi silme gibi bir anlayışı birileri niçin çıkartıyor? Bugün bir çözüm süreci var, 'Biz nereden mide bulandırırız" diyorlar. 'Nereden sorun çıkarırız' diye düşünüyorlar. Bakınız, logomuzda hilalimiz, yıldızımız ve sağlıklı insanımız var. (gösteriyor) Altında da Sağlık Bakanlığı yazıyor. Şimdi burada TC Sağlık Bakanlığı yazmasına gerek var derseniz, zaten yukarıda T.C. Sağlık Bakanlığı diye yazıyor. Ancak yine de bunu söyleyenlerin haklılık payları var. Yalnız logoyukullanırsanız, orada T.C. kalkmış oluyor. Şimdi bütün bunları gördükten sonra 'Merak etmeyin, bu ülkenin huzurunu bozdurmamak için buraya da T.C.'yi koyduracağız' diyorum. Bitti, bitti. Bu ülkenin T.C.'siyle kimse oynayamaz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.