Sağlık Bakanlığı danışman personel alımı yapıyor

Sağlık Bakanlığı danışman personel alımı yapıyor

Sağlık Bakanlığı danışman personel alımı yapıyor

 Sağlık Bakanlığının 29 Eylül 2016 tarihinde yayınladığı duyuruda halk sağlığı, sağlık yönetimi ve sağlık ekonomisi danışman personeli alımı yapılacağı açıklandı. Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere danışman personeller alınacak.

Türkiye Cumhuriyeti, sağlık sisteminin güçlendirilmesi ve desteklenmesi amacıyla finansman olarak dünya bankasından 120 Milyon Avro ikraz sağlandı ve bu kapsamda, danışmanlık ve hizmet alımları için ilan yayınlandı. Sağlık sisteminin güçlendirilmesi ve desteklenmesi projesi kapsamındaki danışman personel alımına 18 Ekim 2016 tarihi saat 18:00’e kadar başvuru yapılabilecek.

Adaylar başvurularını T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü Bayındır 1 Sokak No: 13, Satınalma Birimi Kat 1 Oda No: 104 06430 Sıhhiye, Çankaya, Ankara adresine şahsen, faksla, e-mail ya da posta yolu ile yapabilecekler. Başvuru yapacak adayların özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını ve işin adını SAGEM/2016/CS/E.5.3.3/IC/1 - Sağlık Sistemi Değerlendirme Uluslararası Danışmanı (Sağlık Ekonomisi) içeren bir başvuru mektubu hazırlamaları gerekiyor.

Aranılan Nitelikler:

Danışmanın aşağıda belirtilen özelliklere sahip olması beklenmektedir:

  1. Sağlık ekonomisi ve/veya uygulamalı iktisat alanında master düzeyinde veya daha ileri düzeyde eğitim almış olmak,

  2. Sağlık ekonomisi alanında akademik düzeyde çalışmış olmak tercih sebebidir,

  3. İyi düzeyde İngilizce konuşma, okuma ve yazma becerisine sahip olmak,

  4. Sağlık ekonomisi alanında en az 5 (beş) yıl uluslararası iş deneyimine sahip olmak,

  5. Sağlık sistemi yönetimi ve/veya sağlık hizmetleri politika ve yönetimi konusunda uluslararası iş deneyimine sahip olmak,

  6. Sağlık sistemi geliştirme konusunda uluslararası iş deneyimine sahip olmak,

  7. Dünyada uygulanmış veya uygulanmakta olan sağlıkta dönüşüm programları kapsamında sağlık ekonomisi alanında çalışma deneyimine sahip olmak tercih sebebidir,

  8. Sağlık ekonomisi ve dünyada sağlık sistemlerinin karşılaştırılması konusunda bilgi ve deneyim sahibi olmak tercih sebebidir,

  9. Sağlık ekonomisi ve dünyada sağlık sistemlerinin karşılaştırılması konusunda eğitimci olarak görev almış olmak tercih sebebidir,

  10. Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı sağlık sistemi ve sağlık ekonomisi uygulamaları konularında bilgi ve deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.

T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü uygun bireysel danışmanları, yukarıda belirtilen hizmetleri sağlamak üzere ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir. İlgi bildiriminde bulunmak isteyen bireysel danışmanların, aranılan nitelikleri ne oranda taşıdıklarını, yukarıda “aranılan nitelikler” başlığı altındaki sıralamaya uygun olarak gösteren, Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını ve işin adını - SAGEM/2016/CS/E.5.3.3/IC/1 - Sağlık Sistemi Değerlendirme Uluslararası Danışmanı (Sağlık Ekonomisi) - içeren bir başvuru mektubuyla birlikte en geç 18.10.2016 tarihinde saat 18.00’a kadar aşağıdaki adrese e-mail yoluyla, faksla, postayla veya elden ulaştırmaları gerekmektedir.

Danışman seçimi Dünya Bankası’nın Temmuz 2014’te revize edilen Ocak 2011 baskısı Dünya Bankası Borçluları tarafından Danışmanların Seçilmesi ve İstihdamı Kılavuzunda belirtilen prosedürlere uygun olarak yapılacaktır.

İlgilenen danışman adayları mesai saatleri içinde – yerel saatle 09.00-18.00 arasında - aşağıdaki adresten daha fazla bilgi alabilirler.

Başvuru Adresi:

Posta Adresi: T.C. Sağlık Bakanlığı,

Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü

Bayındır 1 Sokak No: 13,

Satınalma Birimi Kat 1 Oda No: 104

06430 Sıhhiye, Çankaya, Ankara

Faks: 585 69 27

Elektronik Posta: sagem.satinalma@saglik.gov.tr

Bilgi için: Satınalma Birimi - +90 312 585 68 31-32-34 or 585 69 17

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum