Sağlık Bakanlığı Destek Personeli Alımı Başvuruları İçin Son Gün

Sağlık Bakanlığı Destek Personeli Alımı Başvuruları İçin Son Gün

Sağlık Bakanlığı Destek Personeli Alımı Başvuruları İçin Son Gün

Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda destek personeli alımı yapılacağı duuyurulmuştu

İlana başvurular ise 17 Temmuz itibariyle sona erecektir. Adayların bugün saat 18.00'a kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

 Buna göre Sağlık Bakanlığı tarafından adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

"Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak veya Türkiye’de yasal olarak ikamet ediyor olmak, Mesleğini icra etmesine engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, En az ilkokul mezunu olmak, Kişiler arası olumlu ilişkiler kurabilme yeteneğine sahip olmak, 

8 Kasım 2016 tarihli ve 676 sayılı KHK uyarınca yapılacak olan güvenlik soruşturması engeli bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas,  irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmî ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

T.C. Vatandaşı erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak veya en az 3 yıl süre ile tecilli olduğunu gösterir belge sunmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak, 01.01.1955 tarihinden sonra doğmuş olmak"

başvuru için buraya tıklayıınız

 

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.