Sağlık Bakanlığı Her Kurumdan MEMUR ALIYOR

Sağlık Bakanlığı Her Kurumdan MEMUR ALIYOR

SAĞLIK BAKANLIĞI HER KURUMDAN MEMUR ALACAK

Kamu kurum ve kuruluşlarında halen 657 sayılı Kanunun 4/A maddesi kapsamında "memur" olarak görev yapan ve üniversitelerin endüstri, fizik, kimya, bilgisayar, biyomedikal, makine, elektrik-elektronik, genetik mühendislikleri ile biyoloji, eczacılık, tıp, diş hekimliği, hukuk, istatistik ve mütercimlik bölümleri mezunları ile kurumlarında satın alma, yaklaşık maliyet, şartname ve tedarik sözleşmelerinde çalışmış personelden istekli olacaklar çalıştığı birimin de uygun görüşü alınarak Sağlık Bakanlığı Yatırım Modelleri Dairesi Başkanlığında görevlendirilebilecek.
son.20121004011454.jpg
Sağlık Bakanlığından yapılan duyuruda, Yatırım Modelleri Daire Başkanlığı'na personel alınacağı belirtilerek şöyle denildi.
 
“663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin 13 üncü maddesinin birinci fıkrasının (f) bendinde yer alan "Sağlık hizmeti sunumunda ihtiyaç duyulan ve ileri teknoloji gerektiren tıbbi cihaz, ürün ve hizmetlerin üretimine teknolojilerinin geliştirilmesine ve yurtdışından transferine yönelik yerli ve yabancı yatırım ve teknoloji imkânlarını araştırmak, teşvik etmek ve bu ürünlerin off-set ticaretini düzenlemek" hükmü çerçevesinde Genel Müdürlüğümüz görev ve yetkilerinin yürütülmesi maksadıyla “Yatırım Modelleri Daire Başkanlığı” kurulmuştur.
 
Başkanlığımız; ülkemizde üretimi bulunmadığından yurtdışından tedarik edilen tıbbi cihaz, tıbbi malzeme, ilaç, aşı ve benzeri tıbbi ürünlerden üretimi ülkemizde mümkün olanların teknolojisinin ülkemize getirilmesi, üretiminin sağlanması süreçlerini yönetecektir.
 
Başkanlığımızda, bu süreçlerin çeşitli aşamalarında istihdam edilmek üzere; Bakanlığımıza bağlı kurum/kuruluşlar veya diğer kurum/kuruluşlarda halen 657 sayılı Kanunun 4/A maddesi kapsamında "memur" olarak görev yapan ve aşağıda nitelikleri belirtilen istekli personelin, çalıştığı birimin de uygun görüşü alınarak görevlendirilmesi düşünülmektedir.
 
Üniversitelerin Endüstri, fizik, kimya, bilgisayar, biyomedikal, makine, elektrik-elektronik, genetik mühendislikleri ile biyoloji, eczacılık, tıp, diş hekimliği, hukuk, istatistik ve mütercimlik bölümleri mezunları ile kurumlarında satın alma, yaklaşık maliyet, şartname ve tedarik sözleşmelerinde çalışmış deneyimli personelin ilan ekinde yer alan belgeleri hazırlayarak, şahsen Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Yatırım Modelleri Daire Başkanlığı Ziya Gökalp Cad. No:40 Kat:4 adresindeki Başkanlığımıza başvurmaları gerekmektedir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.